Tandur Gandum

  • Wheat Planter

    Tandur Gandum

    Detil Produk Pabrik bijil sows gandum. Anjeun tiasa milih ti 9 dugi ka 24 jajar. Produkna diwangun ku pigura, kotak pupuk siki, saméter siki, pipa debit pupuk, pambuka lombang sareng roda grinding. Ditching, fertilizing, seeding sareng leveling operasi tiasa réngsé dina hiji waktos. Mesinna gampang disaluyukeun, kokoh, sareng tiasa dianggo pikeun nyebarkeun bibit dina sababaraha alesan. Ku nyaluyukeun tip bajak atanapi disk, siki dina jerona sami pikeun mastikeun pengecambahan sakaligus. Anu ...