Pepelakan Gandum

  • Wheat Planter

    Pepelakan Gandum

    Rincian Produk A planter sisikian sows gandum.Anjeun tiasa milih ti 9 ka 24 jajar.Produkna diwangun ku pigura, kotak pupuk siki, meter siki, pipa pembuangan pupuk, pembuka lombang sareng roda ngagiling.Ditching, fertilizing, seeding na leveling operasi bisa réngsé dina hiji lebet.Mesinna gampang disaluyukeun, kuat, sareng tiasa dianggo pikeun nyebarkeun siki dina sababaraha taneuh.Ku nyaluyukeun ujung bajak atawa piringan, sikina aya di jerona sarua pikeun mastikeun pengecambahan simultaneous.The ...