Tandur Gandum

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

A planter sisikian sows gandum. Anjeun tiasa milih ti 9 dugi ka 24 jajar. Produkna diwangun ku pigura, kotak pupuk siki, saméter siki, pipa debit pupuk, pambuka lombang sareng roda grinding. Ditching, fertilizing, seeding sareng leveling operasi tiasa réngsé dina hiji waktos.

Mesinna gampang disaluyukeun, kokoh, sareng tiasa dianggo pikeun nyebarkeun bibit dina sababaraha alesan.

Ku nyaluyukeun tip bajak atanapi disk, siki dina jerona sami pikeun mastikeun pengecambahan sakaligus. Parabotna tiasa dihasilkeun nganggo atanapi henteu nganggo pupuk.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

2BFX-9

2BFX-12

2BFX-14

2BFX-16

2BFX-18

2BFX-24

Baris bibit

barisan

9

12

14

16

18

24

Jarak baris

mm

150

Jerona jero

mm

10-80

Jerona pupuk

mm

30-100

Traktor anu cocog

hp

25-45

30-60

40-70

50-80

60-90

70-100

Patalina

Tilu-point dipasang

Kauntungannana

· Melak pepelakan sareng ngabuahan dina waktos anu sasarengan

· Kotak pupuk sareng kotak siki didamel tina waja tahan karat, anu moal karat atanapi karat.

· Kinerja panyegelan bantalanna saé pisan, sareng henteu gampang pikeun lebu lebu

· Nalika sows, éta tiasa diluyukeun sacara otomatis numutkeun jangkungna taneuh.

· Éta tiasa ngalengkepan operasi sapertos meratakan, parit, pupuk, sows, kompak, nutupan taneuh sareng liang pangeboran.

· Pembuka disk ganda anu enteng, anu tiasa lancar solokan, pupuk sareng tandur dina taneuh dimana jarami dikembalikan ka kebon.

· Alat kerok tiasa ngadamel mesin tiasa dianggo lancar dina liat.

Métode Pangiriman

Métode bungkusan tina mesin umumna pigura beusi, sareng metode transportasi ditangtoskeun numutkeun jumlah produk, biasana ku laut, kusabab ukuran anu melak jagung ageung, upami anjeun gaduh agén ieu, urang ogé tiasa nganteurkeun mesin ka agén anjeun di Cina.

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami