Aakku Cina pabrik Gandum Planter jeung suppliers |RY AGRI

Pepelakan Gandum

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

A planter sisikian sows gandum.Anjeun tiasa milih ti 9 ka 24 jajar.Produkna diwangun ku pigura, kotak pupuk siki, meter siki, pipa pembuangan pupuk, pembuka lombang sareng roda ngagiling.Ditching, fertilizing, seeding na leveling operasi bisa réngsé dina hiji lebet.

Mesinna gampang disaluyukeun, kuat, sareng tiasa dianggo pikeun nyebarkeun siki dina sababaraha taneuh.

Ku nyaluyukeun ujung bajak atawa piringan, sikina aya di jerona sarua pikeun mastikeun pengecambahan simultaneous.Alatna tiasa diproduksi nganggo atanapi tanpa pupuk.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

2BFX-9

2BFX-12

2BFX-14

2BFX-16

2BFX-18

2BFX-24

Baris seeding

baris

9

12

14

16

18

24

Jarak baris

mm

150

Jero seeding

mm

10-80

Jero pupuk

mm

30-100

Traktor cocog

hp

25-45

30-60

40-70

50-80

60-90

70-100

Patali

Tilu-pointed dipasang

Kauntungan

· Melak pepelakan sareng ngabuahan dina waktos anu sami

· Kotak pupuk jeung kotak siki dijieunna tina stainless steel, nu moal corrode atawa keyeng.

· Kinerja sealing of bearing nu pohara alus, sarta teu gampang pikeun ngasupkeun lebu

· Nalika sowing, éta bisa disaluyukeun otomatis nurutkeun jangkungna taneuh.

· Bisa ngalengkepan operasi kayaning leveling, ditching, fertilizing, sowing, compacting, nutupan taneuh jeung liang pangeboran.

· Opener disc ganda lightweight, nu bisa lancar solokan, ngabuahan jeung sow dina taneuh mana jarami geus balik ka sawah.

· Alat scraper bisa nyieun mesin jalan mulus dina liat.

Métode Pangiriman

Métode bungkusan tina mesin umumna mangrupa pigura beusi, sarta metoda transportasi ditangtukeun nurutkeun kuantitas produk, biasana ku laut, sabab ukuran tina planter jagong badag, lamun boga agén ieu, urang ogé bisa nganteurkeun. mesin ka agén anjeun di Cina.

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami