Leumpang Traktor

  • Power Machinery-Walking Tractor

    Kakuatan Mesin-Leumpang Traktor

    Rincian Produk Traktor leumpang tipe RY nyaéta ngerek sareng ngajalankeun traktor leumpang tipe dual-tujuan.Cai mibanda struktur leutik tur kompak, lightweight, kinerja dipercaya, hirup layanan panjang, operasi gampang, sarta pangabisa ngajalankeun alus.Produk utamana dipaké pikeun lahan garing, sawah, gunung jeung dusun, plot sayur, jsb eta sanggup plowing, tilling rotary, Panén, threshing, irigasi, sarta sawah & operasi angkutan lianna bisa dipigawé.Bisa disambungkeun kana husus ...