Leumpang Traktor

  • Power Machinery-Walking Tractor

    Traktor Mesin-Leumpang Kakuatan

    Detil Produk Traktor leumpang tipe RY nyaéta tow and drive dual-purpose type leumpang traktor. Mibanda struktur alit sareng kompak, enteng, performa anu dipercaya, umur panjang, gampang dioperasikeun, sareng kamampuan ngajalankeun anu saé. Produkna utamina dianggo pikeun lahan garing, kebon sawah, gunung sareng kebon, plot sayuran, sareng sajabana anu sanggup ngabajak, ngerjakeun rotary, panén, ngagosok, irigasi, sareng operasi sawah & transportasi anu sanés tiasa dilaksanakeun. Tiasa nyambung kana khusus ...