Pepelakan Sayuran

  • Vegetable Planter-2

    Sayur Planter-2

    Rincian Produk Mesin penanaman sayur tiasa ngahontal hiji sisikian per liang atanapi sababaraha sisikian per liang.Éta tiasa nyimpen siki pikeun anjeun Jarak penanaman sareng jero penanaman ogé tiasa disaluyukeun.Ieu bisa dipaké pikeun sow wortel, buncis, bawang, bayem, apu, asparagus, seledri, kol, rapeseed, cabé, brokoli, sarta jenis séjén siki leutik sayur jeung bumbu.Kabayang sowing tina planter siki sayur ieu dijieunna tina bahan husus, nu anti statik, non-stick kana siki jadi ...
  • Vegetable Planter-1

    Sayur Planter-1

    Rincian Produk Petak lahan leutik anu dianggo dina jagung, katun, gandum, palawija legum, sorgum, kacang sareng siki rapuh lemes-grained sanésna dina prosés penanaman sacara umum cara jieunan pikeun nyebarkeun, ngabuahan, ku cara ieu gampang ngajantenkeun jalma capé, efisiensi sowing low, faktor manusa mangaruhan pengecambahan jeung tumuwuhna sababaraha siki, hasilna ngahasilkeun handap.Produk ieu mangrupa jenis pupuk leungeun-diayakeun, sarta efisiensi tinggi, gancang leungeun-diayakeun pupuk mesin planter titik.leungeun...
  • Vegetable Planter

    Pepelakan Sayuran

    Rincian produk RY planter sayur adopts a-precision tinggi siki pangukuran alat, nu ngajadikeun akurasi seeding, efisiensi seeding, jarak tutuwuhan jeung dipasing sisikian jauh leuwih hade tinimbang seeding manual;pamaké bisa ngaganti roda seeding béda nurutkeun kaperluan maranéhanana, sarta hiji mesin bisa ngawujudkeun jarak penanaman béda.Siki sayur.Sakabeh mesin boga struktur basajan, desain akalna jeung tapak suku leutik.Saatos mesin ieu dipaké, éta bakal greatly ngurangan tanaga gawé i ...