Tukang sayur

  • Vegetable Planter-2

    Tutuwuhan Sayuran-2

    Detil Produk Mesin taneman sayuran tiasa ngahontal hiji sisikian per liang atanapi sababaraha séréal per liang. éta tiasa ngahémat siki kanggo anjeun Jarak taneman sareng jero taneman ogé tiasa diluyukeun. Éta tiasa dianggo pikeun nyebarkeun wortel, kacang, bawang, kangkung, apu, asparagus, seledri, kol, rapeseed, cabé, brokoli, sareng jinis siki sayuran sareng bumbu anu sanés. Kabayang sows tina pepelakan siki sayuran ieu didamel tina bahan khusus, anu anti statis, henteu nempel kana siki janten ...
  • Vegetable Planter-1

    Tukang Sayur-1

    Detil Produk Titik leutik lahan anu dianggo dina jagung, katun, gandum, pepelakan kekecutan, sorgum, kacang sareng siki rapuh lemes siki dina prosés melak umumna cara artifisial pikeun nyebarkeun, dibuahan, cara ieu gampang ngajantenkeun capé, épisién sows low, faktor manusa mangaruhan pengecambahan sareng kamekaran sababaraha siki, hasilna ngahasilkeun handap. Produk ieu mangrupikeun jinis pupuk anu dicekel ku tangan, sareng efisiensi tinggi, mesin pupuk tempat pupuk anu dicekel ku tangan. Leungeun ...
  • Vegetable Planter

    Tukang sayur

    Detil Produk Planter sayuran RY ngadopsi alat pengukuran bibit presisi tinggi, anu ngajantenkeun katepatan bibit, efisiensi bibit, jarak tutuwuhan sareng jarak sisikian jauh langkung saé tibatan bibit manual; pangguna tiasa ngagentos setir anu béda-béda numutkeun kabutuhanana, sareng hiji mesin tiasa sadar jarak penanaman anu béda. Sikina sayuran. Sakabeh mesin gaduh struktur saderhana, desain akalna sareng tapak alit. Saatos mesin tiasa dianggo, éta bakal ngirangan kuli ...