Trailer

  • Farming implement-farm trailer

    Ladang palaksanaan-tegalan trailer

    Rincian Produk Strukturna lumayan sareng operasina fleksibel, anu cocog pikeun jalan raya sareng angkutan lapangan.Contona, trailer 2-ton utamana dilengkepan traktor 12-25 HP, sarta rem bisa tabrakan marake, marake mékanis atawa marake hawa.Pilihan kénca sareng katuhu dump atanapi tilu dump.Bentuk damping: piring ruku elastis.Bentuk traction: tripod traction hirup.Perlakuan permukaan: mesin blasting shot badag pikeun ngaleungitkeun stress las, derusting, deoxidizing, antir ...