Gandeng

  • Farming implement-farm trailer

    Peternakan ngalaksanakeun-tegalan trailer

    Detil Produk Struktur anu wajar sareng operasi fleksibel, anu cocog pikeun transportasi jalan raya sareng lapangan. Salaku conto, trailer 2 ton utami dilengkepan ku 12-25 traktor HP, sareng remna tiasa janten tabrakan, rem mékanis atanapi rem hawa. Opsional kénca sareng katuhu opsional atanapi tilu dump. Bentuk damping: pelat ruku elastis. Formulir daya tarik: tripod live daya tarik. Perlakuan permukaan: mesin blasting shot ageung pikeun ngaleungitkeun stres las, derusting, deoxidizing, antir ...