Traktor

  • Power Machinery-Tractor

    Kakuatan Mesin-Traktor

    Rincian Produk Traktor mangrupikeun mesin kakuatan anu didorong diri anu dianggo pikeun narik sareng nyorong mesin kerja pikeun ngarengsekeun sababaraha operasi mobile.Éta ogé tiasa dianggo pikeun kakuatan kerja tetep.Éta diwangun ku sistem atanapi alat sapertos mesin, transmisi, leumpang, setir, gantung hidrolik, kaluaran listrik, alat listrik, kontrol nyetir sareng traction.Daya mesin dikirimkeun tina sistem transmisi ka roda nyetir pikeun ngajantenkeun traktor.Dina kahirupan nyata, biasa ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Kakuatan Mesin-Mini Traktor

    Rincian Produk Traktor mini leutik cocog pikeun dataran, pagunungan, sareng daérah pagunungan, ditambah ku alat-alat anu cocog pikeun ngabajak, ngolah usaha Rotary, panén, penanaman, pangirut, ngompa, sareng operasi sanésna, angkutan jarak pondok sareng gandeng.Traktor mini nyaéta sabuk-drive, tapi nganggo hidrolik pikeun angkat sareng turun.Ngan ukur tiasa cocog sareng mesin pertanian unik sareng alat, sami sareng traktor leumpang.Kaunggulan: harga low sarta gampang pikeun beroperasi.Fitur 1. éta tiasa dri...