Traktor

  • Power Machinery-Tractor

    Mesin Tenaga-Traktor

    Product Detail Tractor mangrupikeun mesin listrik mandiri anu digunakeun pikeun narik sareng nyetir mesin damel kanggo ngarengsekeun sagala rupa operasi sélulér. Éta ogé tiasa dianggo pikeun kakuatan gawé anu tetep. Éta diwangun ku sistem atanapi alat sapertos mesin, transmisi, leumpang, setir, gantung hidrolik, output listrik, instrumentasi listrik, kendali nyetir sareng daya tarik. Daya mesin ditransmisikeun tina sistem transmisi kana roda anu nyetir pikeun nyetir traktor. Dina kahirupan nyata, biasa ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Daya Mesin-Mini Traktor

    Detil Produk Traktor mini leutik cocog pikeun dataran, gunung, sareng daérah pagunungan, ditambah ku alat-alat anu cocog pikeun dibajak, dipanén rotary, panén, melak, ngégél, ngompa, sareng operasi sanésna, ngangkut jarak jauh sareng gandeng. Mini traktor nyaéta sabuk-drive, tapi ku hidrolik pikeun angkat sareng ka handap. Ngan ukur tiasa cocog sareng mesin pertanian anu unik sareng alat, sami sareng traktor leumpang. Kaunggulan: harga murah sareng gampang dioperasikeun. Fitur 1. éta tiasa dri ...