Aakku Cina Traactive Sprayer pabrik jeung suppliers |RY AGRI

Sprayer traktif

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

RY3W booming sprayer cocog pikeun sagala jinis traktor, éta pamakéan fléksibel, operasi basajan, biasana dipaké pikeun ngaleungitkeun kasakit jeung serangga hama ofcrops, gizi foliar jeung weedicide semprot.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

RY3W-400

RY3W-500

RY3W-600

RY3W-700

RY3W-800

RY3W-900

RY3W-1000

kakuatan cocog

hp

30-60

30-60

40-80

40-80

50-100

50-100

60-120

Volume tank

L

400

500

600

700

800

900

1000

lebar gawé

m

6

8/10

10/12

10/12

10/12

10/12

10/12

Beurat

kg

115

130

145

160

176

196

216

beungkeutan

3-titik edmounted

Kauntungan

1.Pompa: tipe diafragma.Dijieunna tina bahan anti karat.Beroperasi sareng PTO.Tekanan maksimum mastikeun yén pabrik menyemprot permukaan daun anu langkung handap.

2.Pressure kontrol: Ngaliwatan kontrol sistem, unggal nozzle ngajaga tekanan sarua.Pastikeun kuantitas sareng kualitas semprot.Salila prosés nyemprot, jumlah sprays bisa dikawasa sakumaha diperlukeun.

3.Boom: beurat hampang.Taya sagging / timer leveling, booming kuat.baja ringan.Gawe bareng dina taneuh hésé, éta ogé bisa ngajaga kaayaan stabil sarta tingkat sarta nyadiakeun sprayer seragam dina sakabéh pamotongan.Bagian utama booming nyaéta foldable pikeun transportasi gampang.Unggal nozzle disaring ngaliwatan tube plastik sturdy, jarak antara nozzles bisa disaluyukeun antara 15-30 inci, sarta jangkungna booming bisa disaluyukeun ku rod kontrol hidrolik traktor.

4.Nozzle: Dijieunna tina plastik husus awét.Éta tiasa ngahasilkeun titik-titik 100-micron kalayan tekanan 40 pon per inci kuadrat.Bisa nyegah semprot ti ngalir kaluar sanggeus pompa eureun, kukituna Ngahindarkeun runtah,

Émbaran angkutan

Éta tiasa ngangkut barang ieu ka mana waé.Kusabab ukuran sareng beurat barang, disarankeun ngahubungi kami pikeun kutipan pengiriman barang sateuacan mésér.

Jasa Kami

1. OEM Manufaktur wilujeng sumping: brand customer, Warna ...

2. suku cadang di stock.

3. Urang bakal ngabales panalungtikan anjeun whithin 24 jam.

4. Pabrik ngadatangan, inspeksi pre-kiriman, latihan ...


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami