Sprayer Traktif

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

RY3W boom sprayer tiasa dipilih pikeun sadaya jenis traktor, éta panggunaan fleksibel, operasi saderhana, biasana dianggo pikeun musnahkeun panyakit sareng serangga hama serangga, nutrisi foliar sareng semprot weedicide.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

RY3W-400

RY3W-500

RY3W-600

RY3W-700

RY3W-800

RY3W-900

RY3W-1000

Kakuatan anu cocog

hp

30-60

30-60

40-80

40-80

50-100

50-100

60-120

Volume tank

L

400

500

600

700

800

900

1000

Lebar damel

m

6

8/10

10/12

10/12

10/12

10/12

10/12

Beurat

kg

115

130

145

160

176

196

216

patalina

3-point edmounted

Kauntungannana

1.Pump: tipe diafragma. Dijieunna tina bahan anti karat. Operasi sareng PTO. Tekanan maksimum mastikeun yén pepelakan nyemprotkeun permukaan daun anu langkung handap.

2. Kontrol tekanan: Ngaliwatan kontrol sistem, unggal nozina ngajaga tekanan anu sami. Pastikeun kuantitas sareng kualitas semprot. Salami prosés nyemprot, jumlah panyemprot tiasa dikontrol sakumaha diperyogikeun.

3. Boom: beurat enteng. Henteu kendur / merata diri, booming kuat. Baja hampang. Dianggo dina taneuh anu sesah, éta ogé tiasa ngajaga kaayaan anu stabil sareng tingkat sareng nyayogikeun panyemprot seragam dina pepelakan. Bagian utama ledakanana tiasa dilipat pikeun gampang diangkut. Unggal nozér disaring ngalangkungan tabung plastik anu kokoh, jarakna antara nozel tiasa disaluyukeun antara 15-30 inci, sareng jangkungna ledakan tiasa disaluyukeun ku batang kontrol hidrolik traktor.

4.Nozel: Dijieunna tina palastik khusus awét. Éta tiasa ngahasilkeun titisan 100-mikron kalayan tekanan 40 pon per inci pasagi. Éta tiasa nyegah semprot tina ngalir kaluar saatos pompa lirén, maka ngahindarkeun limbah,

Émbaran Angkutan

Éta tiasa ngangkut barang ieu ka tempat mana waé. Kusabab ukuran sareng beurat barangna, disarankeun ngahubungi kami pikeun harga pengiriman sateuacan dipésér.

Jasa Urang

1. OEM Manufaktur wilujeng sumping: Brand palanggan, Warna ...

2. suku cadang dina stock.

3. Kami bakal ngawalon patarosan anjeun nalika 24 jam.

4. Pabrik nganjang, pamariksaan pra-kiriman, latihan ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami