Subsoiler

  • Agricultural Subsoiler Soil Loosening Machine

    Mesin Peleburan Lemah Subsoiler

    Detil Produk 3S sérial subsoiler utamina cocog pikeun subsoiling dina bidang kentang, kacang, katun sareng tiasa ngarusak permukaan anu ngencarkeun taneuh, ngencarkeun taneuh sareng rereged bersih. Éta ngagaduhan kaunggulan anu tiasa disaluyukeun, rupa-rupa panerapan, gantung anu merenah sareng sajabana. Subsoiling mangrupikeun jinis téknologi tatanén anu direngsekeun ku kombinasi mesin subsoiling sareng platform kakuatan traktor. Mangrupikeun cara ngolah anu énggal kalayan sekop anu dilebet, bajak tanpa tembok atanapi bajak pahat ...