Subsoiler

  • Agricultural Subsoiler Soil Loosening Machine

    Mesin Leupaskeun Taneuh Subsoiler Pertanian

    Rincian Produk 3S séri subsoiler utamana cocog pikeun subsoiling dina widang kentang, kacang, katun sarta bisa megatkeun permukaan harden taneuh, loosen taneuh jeung tunggul bersih.Cai mibanda kaunggulan jero adjustable, rupa-rupa nerapkeun, gantung merenah jeung saterusna.Subsoiling mangrupikeun salah sahiji téknologi ngolah bumi anu réngsé ku kombinasi mesin subsoiling sareng platform kakuatan traktor.Ieu métode tillage anyar kalawan subsoiling sekop, wallless bajak atawa pahat bajak t ...