Parabot nyemprot

  • Agricultural Sprayer

    Sprayer tatanén

    Rincian produk RY3W booming sprayer cocog pikeun sagala jinis traktor, éta pamakéan fléksibel, operasi basajan, biasana dipaké pikeun ngaleungitkeun kasakit jeung serangga hama ofcrops, gizi foliar jeung weedicide semprot.Sprayer gantung traktor utamana cocog pikeun nyemprot pamotongan di dataran plot ageung, sareng ngagantung di tukangeun traktor.Aci drive PTO nyambungkeun traktor jeung pompa tekanan sprayer, sarta pompa tekanan ngompa ubar ka rod semprot sarta sprays kaluar ngaliwatan nozzle nu....
  • Handheld Fog Machine

    Handheld Mesin Halimun

    Rincian Produk The atomizer anyar adopts téhnologi rokét modern, engine jet pulsa-gratis pangropéa, euweuh bagian puteran, euweuh sistem lubrication, struktur basajan, euweuh maké antara bagian, laju gagalna low, hirup layanan panjang, sarta perawatan basajan.Kalawan konsumsi bahan bakar low jeung efisiensi kerja tinggi, éta mangrupa produk tinggi-tech idéal pikeun nyemprot péstisida na disinfection.The mesin mangrupakeun mesin dual Tujuan kalawan harga lumrah tur kualitas stabil.Kaunggulan 1. Mesin ieu ...
  • Orchard Misting Machine

    Mesin Misting Dusun

    Rincian Produk Orchard sprayer mangrupikeun mesin skala ageung anu cocog pikeun nyemprot péstisida di kebon kebon anu ageung.Cai mibanda kaunggulan kualitas semprot alus, pamakéan péstisida low, konsumsi cai low jeung efisiensi produksi tinggi.Sumawona, éta henteu ngandelkeun tekanan pompa cair pikeun ngatomisasi cair.Gantina, kipas ngahasilkeun aliran hawa anu kuat pikeun niup ogé titik-titik ka sababaraha bagian tangkal buah.Aliran hawa-speed tinggi kipas mantuan ogé titik-titik pikeun nembus buah padet ...
  • Garden Sprayer

    Semprotan Kebon

    Rincian produk Mesin misting dusun utamana dipaké pikeun kontrol dusun hama jeung panyakit, fértilisasi foliar, sayur jeung bungkus sayur, kontrol hama kehutanan, nyemprot herbisida saméméh sowing sawah, sarta afforestation urban.Spésifikasi Téknis Unit Modél 3MZ-300 3MZ-400 3MZ-500 3MZ-600 3MZ-800 3MZ-1000 Kapasitas L 300 400 500 600 800 1000 Jarak Tembak Vertikal m 6-8 6-8 8 6-8 6-8 -8 Éféktivitas gawé...
  • Tractive Sprayer

    Sprayer traktif

    Rincian produk RY3W booming sprayer cocog pikeun sagala jinis traktor, éta pamakéan fléksibel, operasi basajan, biasana dipaké pikeun ngaleungitkeun kasakit jeung serangga hama ofcrops, gizi foliar jeung weedicide semprot.Spésifikasi Téknis Unit Modél RY3W-400 RY3W-500 RY3W-600 RY3W-700 RY3W-800 RY3W-900 RY3W-1000 Daya cocog hp 30-60 30-60 40-80 40-80 50-102 50-102 volume L 400 500 600 700 800 900 1000 Lebar gawé ...