Nyemprot Peralatan

  • Orchard Misting Machine

    Mesin Orchard Misting

    Detil Produk Orchard sprayer mangrupikeun mesin ageung anu cocog pikeun nyemprot péstisida di kebon orok anu lega. Éta ngagaduhan kaunggulan kualitas nyemprot anu saé, pamakean péstisida rendah, konsumsi cai lemah sareng efisiensi produksi anu luhur. Sumawona, éta henteu ngandelkeun tekanan tina pompa cair pikeun ngamankeun cairanana. Sabalikna, kipas naékkeun aliran udara anu kuat pikeun niup titik-titik ka sababaraha bagéan tangkal buah. Aliran udara kipas gancang-gancang ngabantuan titisan pikeun nembus padet ...
  • Agricultural Sprayer

    Sprayer Pertanian

    Detil Produk RY3W boom sprayer tiasa dipilih pikeun sagala jinis traktor, éta panggunaan fleksibel, operasi saderhana, biasana dianggo pikeun musnahkeun panyakit sareng serangga hama serangga, nutrisi foliar sareng semprot weedicide. Penyemprot gantung traktor utamina cocog pikeun nyemprot pamotongan di dataran plot ageung, sareng ngagantung di tukangeun traktor. Aci drive PTO nyambungkeun traktor sareng pompa tekanan panyemprot, sareng pompa tekanan ngompa ubar kana batang semprot sareng nyemprotkeun ngaliwatan noz ...
  • Handheld Fog Machine

    Mesin Kabut Genggem

    Detil Produk Panguat atom anyar nyoko kana téknologi rokét modéren, mesin jet pulsa bébas perawatan, henteu aya bagian anu muter, henteu aya sistem pelinciran, struktur saderhana, henteu nganggo antara bagéan, tingkat kagagalan anu handap, umur jasa anu panjang, sareng perawatan anu saderhana. Kalayan konsumsi bahan bakar lemah sareng efisiensi kerja tinggi, éta mangrupikeun produk berteknologi tinggi anu idéal pikeun nyemprot péstisida sareng disinfeksi. Mesin mangrupikeun mesin tujuan ganda kalayan harga anu wajar sareng kualitas stabil. Kauntungannana 1. Mesin ieu ...
  • Garden Sprayer

    Taman Sprayer

    Detil Produk Mesin kebon misting utamina dianggo pikeun pangendali dusun hama sareng panyakit, pembuahan foliar, pembungkus sayuran sareng sayuran, pengendalian hama kehutanan, panyemprotan herbisida sateuacan diawurkeun di kebon, sareng perkebunan di perkotaan. Téknik Spesifikasi Téknis Unit 3MZ-300 3MZ-400 3MZ-500 3MZ-600 3MZ-800 3MZ-1000 Kapasitas L 300 400 500 600 800 1000 Vertical Firing jarak m 6-8 6-8 6-8 6-8 6-8 6 -8 Efisiensi damel ...
  • Tractive Sprayer

    Sprayer Traktif

    Detil Produk RY3W boom sprayer tiasa dipilih pikeun sagala jinis traktor, éta panggunaan fleksibel, operasi saderhana, biasana dianggo pikeun musnahkeun panyakit sareng serangga hama serangga, nutrisi foliar sareng semprot weedicide. Unit Modél Spesifikasi Téknis RY3W-400 RY3W-500 RY3W-600 RY3W-700 RY3W-800 RY3W-900 RY3W-1000 Daya anu cocog hp 30-60 30-60 40-80 40-80 50-100 50-100 60-120 Tank jilid L 400 500 600 700 800 900 1000 Lebar damel ...