Slashers & Mowers

  • Walking Mower

    Leumpang Mower

    Detil Produk Mesin pemotong rumput cocog pikeun padang rumput hejo anu datar di daérah pertanian / padesaan sareng padesaan sareng pagunungan. Aranjeunna utamakeun dianggo pikeun pemangkasan halaman, panén pakan, pangaturan pastoral, pangecutan semak, sareng sajabana. Anjeun tiasa milih mesin solar atanapi mesin bénsin salaku kakuatan Spesifikasi Téknis Item Spesifikasi Unit Pertandingan daya kw 4,8 Kapindahan CC 196 Ngukur lébar mm 60/80/90 / 100 / 120mm opsional jangkung luhur mm 20-80 ...
  • Rotary Mower

    Mesin Rotary

    Detil Produk Slasher rotary cocog pikeun meresihan sareng nyabak di rungkun sareng padang rumput, ogé ningkatkeun peternakan anu henteu rata. Mesinna ilmiah dina desain, awét dina palayanan, gampang dioperasikeun sareng dijaga, tiasa diatur dina motong jangkungna sareng gaduh pagawéan anu hadé, éta mesin tatanén langkung idéal pikeun nyéépkeun jukut sareng meresihan peternakan. Unit Modél Spesifikasi Téknis SL2-1.2 SL4-1.5 SL4-1.8 Lebar damel mm 1200 1500 ...
  • 9gb Series Mower

    9gb Seri Mower

    Detil Produk 9GB séri mesin mérés bulak balik dipaké pikeun ngala jukut di kebon, leuweung atanapi salaku lahan ture. Gawéna di bukit, kebon miring atanapi kebon leutik. Éta dikawasa ku supir traktor sareng éta ngagaduhan performa anu saé, sapotong mesin motong tiasa diangkat ku systerm tekanan hidrolik nalika traktor ngalangkungan halangan. Téhnik Modél Spesifikasi Téknis 9GB-1.2 9GB-1.4 9GB-1.6 9GB-1.8 9GB-2.1 Lebar damel mm 1200 1400 1600 1800 2100 ...