Slashers & Mowers

  • Walking Mower

    Leumpang Mower

    Rincian Produk Mowers padang rumput hejo cocog pikeun jukut datar di wewengkon tatanén/pastoral jeung jukut pagunungan jeung pasir.Éta utamana dipaké pikeun trimming padang rumput hejo, Panén forage, manajemén pastoral, shrub trimming, jsb Anjeun bisa milih mesin solar atawa mesin béngsin salaku kakuatan spésifikasi teknis Item Unit spésifikasi cocog kakuatan kw 4,8 kapindahan CC 196 motong lebar mm 60/80/90/ 100/120mm pilihan Jangkungna tunggul mm 20-80 ...
  • Rotary Mower

    Rotary Mower

    Rincian produk The rotary slasher cocog pikeun beberesih sarta slashing dina rungkun jeung grassland, Kitu ogé ngaronjatkeun ranch henteu rata.Mesin ieu ilmiah dina rarancang, awét dina layanan, gampang pikeun beroperasi jeung mertahankeun, adjustable dina motong jangkungna sarta boga kinerja kerja alus teuing, aranjeunna mesin tatanén leuwih idéal pikeun jukut slashing jeung beberesih ranch.Spésifikasi Téknis Unit Modél SL2-1.2 SL4-1.5 SL4-1.8 Lebar gawé mm 1200 1500 ...
  • 9gb Series Mower

    9gb Series Mower

    Rincian produk 9GB runtuyan reciprocating mower dipaké pikeun metik jukut di tegalan, leuweung atawa salaku land.It ture dianggo di pasir, sloping sawah atawa sawah leutik.Dikadalikeun ku supir traktor sareng gaduh prestasi kerja anu saé, sadayana mower tiasa diangkat ku systerm tekanan hidrolik nalika traktor nyebrang halangan.Spésifikasi Téknis Unit Modél 9GB-1.2 9GB-1.4 9GB-1.6 9GB-1.8 9GB-2.1 Lebar gawé mm 1200 1400 1600 1800 2100 ...