Rotary Tiller

  • Agriculture Rotary Tillers

    Tillers Rotary Tatanén

    Detil Produk Tukang usaha Rotary sareng huntu cutter puteran salaku bagian damel ogé disebat tukang usaha Rotary. Numutkeun kana konfigurasi sumbu sabeulah puteran, éta tiasa dibagi kana jinis sumbu horizontal sareng jinis sumbu nangtung. Sumbu rotary sumbu horisontal sareng sumbu agul horisontal seueur dianggo. Klasifikasi ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun ngaremuk taneuh. Hiji operasi tiasa ngajantenkeun taneuh janten rusak, taneuh sareng pupuk dicampur rata, sareng tingkat taneuh, anu tiasa nyumponan sarat ...