Rotary Tiller

  • Agriculture Rotary Tillers

    Tatanén Rotary Tillers

    Rincian Produk The anakan Rotary kalawan puteran cutter huntu salaku bagian gawé disebut oge cultivator Rotary.Numutkeun konfigurasi sumbu agul usaha Rotary, éta bisa dibagi kana tipe sumbu horizontal sarta tipe sumbu nangtung.sumbu horisontal anakan usaha Rotary kalawan sumbu agul horizontal loba dipaké.Klasifikasi miboga kamampuh kuat crushing taneuh.Hiji operasi bisa nyieun taneuh finely pegat, taneuh jeung pupuk dicampurkeun merata, sarta tingkat taneuh, nu bisa minuhan sarat ...