Pameget

  • Farming Inplenment-Ridger

    Pertanian Inplenment-Ridger

    Detil Produk 3Z séri cakram jinis pengecer utamina dianggo dina bidang kentang, sareng sayuran. Aranjeunna ngagaduhan karakteristik jarak ridging tinggi, panyesuaian sudut anu merenah, jembar pendukung anu lega sareng adaptasi anu kuat. Kualitas luhur 65 pelat waja spring spring dianggo dina bajak disk. Saatos perlakuan panas, karasa nyaéta 38-46 HRC, élastisitas anu hadé sareng kateguhan, kinerja lebet taneuh anu saé, ngarobah taneuh, kualitas panutup tiasa minuhan sarat téknis pr tatanén ...