Ridger

  • Farming Inplenment-Ridger

    Pertanian Inplenment-Ridger

    Rincian produk 3Z séri tipe disc ridger utamana dipaké dina widang kentang, jeung sayur.Aranjeunna mibanda ciri tina jarak ridging tinggi, adjustment sudut merenah, rentang ngarojong lega tur adaptability kuat.Kualitas luhur 65 mangan pelat baja spring dipaké dina bajak disc.Saatos perlakuan panas, karasa nyaéta 38-46 HRC, élastisitas alus tur kateguhan, kinerja Éntri taneuh alus, taneuh péngkolan, ngawengku kualitas bisa minuhan sarat teknis ngeunaan pr ...