Garu

  • Rakes-2

    Garu-2

    Detil Produk 65Mn élastisitas tinggi cinyusu-huntu mastikeun hayrake ieu tiasa adaptasi sareng bentuk bumi anu beda. Panangan rocker na tiasa muterkeun 90 derajat, sahingga pikeun mempermudah traktor pikeun beroperasi di kebon. Samentawis éta, sudut gabungan tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat anu béda. Unit Modél Spesifikasi Téknis 9LZ-2.5 9LZ-3.0 Lebar damel mm 2500 3000 Daya anu cocog hp ≥15 30-40 Qty tina cakram pcs 4 5 Swath lébar mm 500-1500 ...
  • Rakes

    Garu

    Detil Produk Mesin rake jarami disk cocog pikeun ngagantung dina alat gantung tilu titik tina traktor roda. Bagian anu tiasa dianggo nyaéta disk anu nganggo huntu. Mesin rake jarami dikirimkeun kana piring ramo anu terakhir dina urutan ku piring ramo dugi ka strip jukut anu leupas sareng berventilasi kabentuk. Ngarobih sudut piring ramo tiasa nyaluyukeun lébar palang jukut. Cuddling huntu pikeun huntu baja spring panjang, nyisiran pangaruh anu saé, kinerja nyalin anu kuat. Anu rak ...