Rakes

  • Rakes-2

    Rakes-2

    Rincian Produk 65Mn élastisitas tinggi spring-tooth ensures hayrake ieu bisa adaptasi jeung landforms béda.Panangan rocker na tiasa muterkeun 90 derajat, sahingga ngagampangkeun traktor beroperasi di sawah.Samentara éta, sudut gabungan bisa disaluyukeun pikeun minuhan sarat béda.Spésifikasi Téknis Unit Modél 9LZ-2.5 9LZ-3.0 Gawéna rubak mm 2500 3000 Cocog kakuatan hp ≥15 30-40 Jumlah disc pcs 4 5 Swath rubak mm 500-1500...
  • Rakes

    Rakes

    Rincian Produk Mesin rake jarami cakram cocog pikeun ngagantung dina alat gantung tilu titik tina traktor roda.Bagian gawé téh disc kalawan huntu.Mesin jarami rake dikirimkeun ka pelat ramo dimungkinkeun dina urutan ku pelat ramo nepi ka strip jukut leupas sarta ventilated kabentuk.Ngarobah sudut piring ramo bisa nyaluyukeun rubak bar jukut.Cuddling huntu pikeun lila spring steel huntu, combing pangaruh alus, kinerja Niron kuat.Rak...