Produk

  • Agricultural Sprayer

    Sprayer tatanén

    Rincian produk RY3W booming sprayer cocog pikeun sagala jinis traktor, éta pamakéan fléksibel, operasi basajan, biasana dipaké pikeun ngaleungitkeun kasakit jeung serangga hama ofcrops, gizi foliar jeung weedicide semprot.Sprayer gantung traktor utamana cocog pikeun nyemprot pamotongan di dataran plot ageung, sareng ngagantung di tukangeun traktor.Aci drive PTO nyambungkeun traktor jeung pompa tekanan sprayer, sarta pompa tekanan ngompa ubar ka rod semprot sarta sprays kaluar ngaliwatan nozzle nu....
  • Handheld Fog Machine

    Handheld Mesin Halimun

    Rincian Produk The atomizer anyar adopts téhnologi rokét modern, engine jet pulsa-gratis pangropéa, euweuh bagian puteran, euweuh sistem lubrication, struktur basajan, euweuh maké antara bagian, laju gagalna low, hirup layanan panjang, sarta perawatan basajan.Kalawan konsumsi bahan bakar low jeung efisiensi kerja tinggi, éta mangrupa produk tinggi-tech idéal pikeun nyemprot péstisida na disinfection.The mesin mangrupakeun mesin dual Tujuan kalawan harga lumrah tur kualitas stabil.Kaunggulan 1. Mesin ieu ...
  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Panyebar Pupuk Pertanian

    Rincian Produk Panyebaran pupuk anu teu kuat nyaéta alat panyebaran pupuk anu didorong ku taneuh, anu tiasa ditarik ku traktor kebon kalayan langkung ti 15 tenaga kuda atanapi traktor 18 + HP.Utamana pikeun menyemprot pupuk di daérah leutik.Spreader kandang leutik bisa nyebarkeun pupuk kimia, uyah, pebbles, waviness, weeds, jeung kandang organik, jeung saterusna.Spésifikasi Téknis Kamampuh neunggeul 16in³/0.453m³ Kapasitas 28in³/0.793m³ Gemblengna dimensi 114*46.5*30.5in/2895*1181*775m...
  • Balers

    Balers

    Rincian Produk Baler mangrupikeun jinis mesin baling jarami anu otomatis tiasa ngalengkepan koléksi, bundling sareng baling sangu, gandum sareng jagong dugi ka Round Hay Baler.Hal ieu loba dipaké pikeun ngumpulkeun pastures garing sarta héjo, béas, gandum, jeung stalks jagong.Strapping.Mesin boga ciri struktur kompak, operasi merenah jeung reliabilitas tinggi.Sawah anu dibuntel tiasa dianggo salaku pakan, ngahémat biaya nyoco sapi sareng domba.P anu cocog ...
  • Orchard Misting Machine

    Mesin Misting Dusun

    Rincian Produk Orchard sprayer mangrupikeun mesin skala ageung anu cocog pikeun nyemprot péstisida di kebon kebon anu ageung.Cai mibanda kaunggulan kualitas semprot alus, pamakéan péstisida low, konsumsi cai low jeung efisiensi produksi tinggi.Sumawona, éta henteu ngandelkeun tekanan pompa cair pikeun ngatomisasi cair.Gantina, kipas ngahasilkeun aliran hawa anu kuat pikeun niup ogé titik-titik ka sababaraha bagian tangkal buah.Aliran hawa-speed tinggi kipas mantuan ogé titik-titik pikeun nembus buah padet ...
  • Reaper Binder

    Reaper Binder

    Rincian produk Mini reaper binder mangrupakeun produk anyar kalawan téhnologi canggih tur hak milik sorangan, nu tipe unik di Cina.Mibanda sistem steering diferensial, slewing flexibly.mesin ieu utamana dipaké pikeun panén jeung meungkeut pepelakan bobot low kayaning gandum, béas, sa'ir, oats, jsb Ieu lumaku di pasir, lamping, widang leutik, jsb Sajaba ti éta, éta mibanda kaunggulan tina volume leutik, kompak. struktur, panén lengkep, tunggul low, mengikat otomatis, sarta putting, es ...
  • Reaper

    Reaper

    Rincian Produk Wirrower mangrupikeun jinis pemanen khusus sareng tujuan, dibagi kana tilu jinis: didorong mandiri, ditarik traktor sareng ditunda.Mesin utamana cocog pikeun Panén béas, padang rumput hejo, gandum, jagong, jsb pamotongan bisa ditegor sarta sumebar dina tunggul pikeun jadi mesin Panén sisikian nu tumpang tindih buntut ceuli pikeun drying.Biji-bijian garing dipulut sareng dipanén ku pemanen gabungan gandum sareng pemetik.
  • Power Machinery-Walking Tractor

    Kakuatan Mesin-Leumpang Traktor

    Rincian Produk Traktor leumpang tipe RY nyaéta ngerek sareng ngajalankeun traktor leumpang tipe dual-tujuan.Cai mibanda struktur leutik tur kompak, lightweight, kinerja dipercaya, hirup layanan panjang, operasi gampang, sarta pangabisa ngajalankeun alus.Produk utamana dipaké pikeun lahan garing, sawah, gunung jeung dusun, plot sayur, jsb eta sanggup plowing, tilling rotary, Panén, threshing, irigasi, sarta sawah & operasi angkutan lianna bisa dipigawé.Bisa disambungkeun kana husus ...
  • Power Machinery-Tractor

    Kakuatan Mesin-Traktor

    Rincian Produk Traktor mangrupikeun mesin kakuatan anu didorong diri anu dianggo pikeun narik sareng nyorong mesin kerja pikeun ngarengsekeun sababaraha operasi mobile.Éta ogé tiasa dianggo pikeun kakuatan kerja tetep.Éta diwangun ku sistem atanapi alat sapertos mesin, transmisi, leumpang, setir, gantung hidrolik, kaluaran listrik, alat listrik, kontrol nyetir sareng traction.Daya mesin dikirimkeun tina sistem transmisi ka roda nyetir pikeun ngajantenkeun traktor.Dina kahirupan nyata, biasa ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Kakuatan Mesin-Mini Traktor

    Rincian Produk Traktor mini leutik cocog pikeun dataran, pagunungan, sareng daérah pagunungan, ditambah ku alat-alat anu cocog pikeun ngabajak, ngolah usaha Rotary, panén, penanaman, pangirut, ngompa, sareng operasi sanésna, angkutan jarak pondok sareng gandeng.Traktor mini nyaéta sabuk-drive, tapi nganggo hidrolik pikeun angkat sareng turun.Ngan ukur tiasa cocog sareng mesin pertanian unik sareng alat, sami sareng traktor leumpang.Kaunggulan: harga low sarta gampang pikeun beroperasi.Fitur 1. éta tiasa dri...
  • Corn Planter

    Tukang Jagung

    Rincian Produk Seeders mékanis gaduh 2, 3, 4, 5, 6, 7 sareng 8 jajar.ngawengku nyebarkeun Unit, seeding suku, coulters disc jeung cakram, kotak pupuk.Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis.The planter mékanis dilengkepan sistem beungkeut tilu-titik.Bisa gampang diangkut ka sawah.Seeders mékanis bisa dipaké pikeun seeding tepat.Mesin bisa dipaké pikeun sow tipena béda siki (kayaning jagong, sunflower, katun, bit gula, kedelé, kacang jeung hayam ...
  • Vegetable Planter-2

    Sayur Planter-2

    Rincian Produk Mesin penanaman sayur tiasa ngahontal hiji sisikian per liang atanapi sababaraha sisikian per liang.Éta tiasa nyimpen siki pikeun anjeun Jarak penanaman sareng jero penanaman ogé tiasa disaluyukeun.Ieu bisa dipaké pikeun sow wortel, buncis, bawang, bayem, apu, asparagus, seledri, kol, rapeseed, cabé, brokoli, sarta jenis séjén siki leutik sayur jeung bumbu.Kabayang sowing tina planter siki sayur ieu dijieunna tina bahan husus, nu anti statik, non-stick kana siki jadi ...