Produk

  • Balers

    Balers

    Detil Produk Baler mangrupikeun jenis mesin baling jarami anu sacara otomatis tiasa ngalengkepan koleksi, ngabungkus sareng baling tina béas, gandum sareng jagong batang dugi ka Round Hay Baler. Ieu seueur dianggo pikeun kumpulan susukan garing sareng héjo, sangu, gandum, sareng gagang jagong. Ngariung. Mesin gaduh ciri struktur kompak, operasi anu merenah sareng reliabilitas tinggi. Pangangon anu dibuntel tiasa dianggo salaku pakan, ngahémat biaya nyéépkeun sapi sareng domba. Anu cocog sareng ...
  • Orchard Misting Machine

    Mesin Orchard Misting

    Detil Produk Orchard sprayer mangrupikeun mesin ageung anu cocog pikeun nyemprot péstisida di kebon orok anu lega. Éta ngagaduhan kaunggulan kualitas nyemprot anu saé, pamakean péstisida rendah, konsumsi cai lemah sareng efisiensi produksi anu luhur. Sumawona, éta henteu ngandelkeun tekanan tina pompa cair pikeun ngamankeun cairanana. Sabalikna, kipas naékkeun aliran udara anu kuat pikeun niup titik-titik ka sababaraha bagéan tangkal buah. Aliran udara kipas gancang-gancang ngabantuan titisan pikeun nembus padet ...
  • Agricultural Sprayer

    Sprayer Pertanian

    Detil Produk RY3W boom sprayer tiasa dipilih pikeun sagala jinis traktor, éta panggunaan fleksibel, operasi saderhana, biasana dianggo pikeun musnahkeun panyakit sareng serangga hama serangga, nutrisi foliar sareng semprot weedicide. Penyemprot gantung traktor utamina cocog pikeun nyemprot pamotongan di dataran plot ageung, sareng ngagantung di tukangeun traktor. Aci drive PTO nyambungkeun traktor sareng pompa tekanan panyemprot, sareng pompa tekanan ngompa ubar kana batang semprot sareng nyemprotkeun ngaliwatan noz ...
  • Handheld Fog Machine

    Mesin Kabut Genggem

    Detil Produk Panguat atom anyar nyoko kana téknologi rokét modéren, mesin jet pulsa bébas perawatan, henteu aya bagian anu muter, henteu aya sistem pelinciran, struktur saderhana, henteu nganggo antara bagéan, tingkat kagagalan anu handap, umur jasa anu panjang, sareng perawatan anu saderhana. Kalayan konsumsi bahan bakar lemah sareng efisiensi kerja tinggi, éta mangrupikeun produk berteknologi tinggi anu idéal pikeun nyemprot péstisida sareng disinfeksi. Mesin mangrupikeun mesin tujuan ganda kalayan harga anu wajar sareng kualitas stabil. Kauntungannana 1. Mesin ieu ...
  • Reaper Binder

    Binder Reaper

    Detil Produk Mini panén panén mangrupikeun produk énggal kalayan téknologi canggih sareng pasipatanana Milik, anu mangrupikeun jinis unik di Cina. Mibanda sistem setir diferensial, dibunuh fleksibel. Mesin ieu biasana dianggo pikeun panén sareng ngabeungkeut pepelakan gagang handap sapertos gandum, sangu, gandum, gandum, sareng sajabana. Éta lumaku di bukit, lamping, sawah alit, sareng sajabina Salaku tambahan, éta kalayan kaunggulan jumlah leutik, kompak struktur, panén lengkep, tunggul rendah, ngariung otomatis, sareng nempatkeun, ...
  • Reaper

    Pamali

    Detil Produk Windrower mangrupikeun jinis khusus sareng panén tujuan, dibagi kana tilu jinis: mandiri, ditarik ku traktor sareng ditunda. Mesin na utamina cocog pikeun panén sangu, buruan, gandum, jagong, sareng sajabina. Pepelakan tiasa diteureuy sareng disebarkeun dina jarami janten mesin panén sisikian anu tindih buntut ceuli pikeun garing. Séréal garing dicandak sareng dipanén ku panén gabungan gabah sareng tukang nyokot Jembar motong tina panén sapinuhna dieusi ...
  • Power Machinery-Walking Tractor

    Traktor Mesin-Leumpang Kakuatan

    Detil Produk Traktor leumpang tipe RY nyaéta tow and drive dual-purpose type leumpang traktor. Mibanda struktur alit sareng kompak, enteng, performa anu dipercaya, umur panjang, gampang dioperasikeun, sareng kamampuan ngajalankeun anu saé. Produkna utamina dianggo pikeun lahan garing, kebon sawah, gunung sareng kebon, plot sayuran, sareng sajabana anu sanggup ngabajak, ngerjakeun rotary, panén, ngagosok, irigasi, sareng operasi sawah & transportasi anu sanés tiasa dilaksanakeun. Tiasa nyambung kana khusus ...
  • Power Machinery-Tractor

    Mesin Tenaga-Traktor

    Product Detail Tractor mangrupikeun mesin listrik mandiri anu digunakeun pikeun narik sareng nyetir mesin damel kanggo ngarengsekeun sagala rupa operasi sélulér. Éta ogé tiasa dianggo pikeun kakuatan gawé anu tetep. Éta diwangun ku sistem atanapi alat sapertos mesin, transmisi, leumpang, setir, gantung hidrolik, output listrik, instrumentasi listrik, kendali nyetir sareng daya tarik. Daya mesin ditransmisikeun tina sistem transmisi kana roda anu nyetir pikeun nyetir traktor. Dina kahirupan nyata, biasa ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Daya Mesin-Mini Traktor

    Detil Produk Traktor mini leutik cocog pikeun dataran, gunung, sareng daérah pagunungan, ditambah ku alat-alat anu cocog pikeun dibajak, dipanén rotary, panén, melak, ngégél, ngompa, sareng operasi sanésna, ngangkut jarak jauh sareng gandeng. Mini traktor nyaéta sabuk-drive, tapi ku hidrolik pikeun angkat sareng ka handap. Ngan ukur tiasa cocog sareng mesin pertanian anu unik sareng alat, sami sareng traktor leumpang. Kaunggulan: harga murah sareng gampang dioperasikeun. Fitur 1. éta tiasa dri ...
  • Corn Planter

    Tandur Jagung

    Detil Produk Pembibit mékanis gaduh 2, 3 unggal4, 5 , 6 masing7 sareng 8 jajar. kalebet unit panyebaran, suku bibit, coulters disk sareng cakram, kotak pupuk. Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis. Planter mékanis dilengkepan sistem linkage tilu-titik. Bisa gampang diangkut ka lapangan. Mékanis mékanis tiasa dianggo pikeun bibit anu pas. Mesinna tiasa dianggo pikeun nyéépkeun sababaraha jinis siki (sapertos jagong, kembang matahari, katun, bit gula, kécap, kacang sareng anak hayam ...
  • Vegetable Planter-2

    Tutuwuhan Sayuran-2

    Detil Produk Mesin taneman sayuran tiasa ngahontal hiji sisikian per liang atanapi sababaraha séréal per liang. éta tiasa ngahémat siki kanggo anjeun Jarak taneman sareng jero taneman ogé tiasa diluyukeun. Éta tiasa dianggo pikeun nyebarkeun wortel, kacang, bawang, kangkung, apu, asparagus, seledri, kol, rapeseed, cabé, brokoli, sareng jinis siki sayuran sareng bumbu anu sanés. Kabayang sows tina pepelakan siki sayuran ieu didamel tina bahan khusus, anu anti statis, henteu nempel kana siki janten ...
  • Vegetable Planter-1

    Tukang Sayur-1

    Detil Produk Titik leutik lahan anu dianggo dina jagung, katun, gandum, pepelakan kekecutan, sorgum, kacang sareng siki rapuh lemes siki dina prosés melak umumna cara artifisial pikeun nyebarkeun, dibuahan, cara ieu gampang ngajantenkeun capé, épisién sows low, faktor manusa mangaruhan pengecambahan sareng kamekaran sababaraha siki, hasilna ngahasilkeun handap. Produk ieu mangrupikeun jinis pupuk anu dicekel ku tangan, sareng efisiensi tinggi, mesin pupuk tempat pupuk anu dicekel ku tangan. Leungeun ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4