Mesin kakuatan

  • Reaper Binder

    Reaper Binder

    Rincian produk Mini reaper binder mangrupakeun produk anyar kalawan téhnologi canggih tur hak milik sorangan, nu tipe unik di Cina.Mibanda sistem steering diferensial, slewing flexibly.mesin ieu utamana dipaké pikeun panén jeung meungkeut pepelakan bobot low kayaning gandum, béas, sa'ir, oats, jsb Ieu lumaku di pasir, lamping, widang leutik, jsb Sajaba ti éta, éta mibanda kaunggulan tina volume leutik, kompak. struktur, panén lengkep, tunggul low, mengikat otomatis, sarta putting, es ...
  • Reaper

    Reaper

    Rincian Produk Wirrower mangrupikeun jinis pemanen khusus sareng tujuan, dibagi kana tilu jinis: didorong mandiri, ditarik traktor sareng ditunda.Mesin utamana cocog pikeun Panén béas, padang rumput hejo, gandum, jagong, jsb pamotongan bisa ditegor sarta sumebar dina tunggul pikeun jadi mesin Panén sisikian nu tumpang tindih buntut ceuli pikeun drying.Biji-bijian garing dipulut sareng dipanén ku pemanen gabungan gandum sareng pemetik.
  • Power Machinery-Walking Tractor

    Kakuatan Mesin-Leumpang Traktor

    Rincian Produk Traktor leumpang tipe RY nyaéta ngerek sareng ngajalankeun traktor leumpang tipe dual-tujuan.Cai mibanda struktur leutik tur kompak, lightweight, kinerja dipercaya, hirup layanan panjang, operasi gampang, sarta pangabisa ngajalankeun alus.Produk utamana dipaké pikeun lahan garing, sawah, gunung jeung dusun, plot sayur, jsb eta sanggup plowing, tilling rotary, Panén, threshing, irigasi, sarta sawah & operasi angkutan lianna bisa dipigawé.Bisa disambungkeun kana husus ...
  • Power Machinery-Tractor

    Kakuatan Mesin-Traktor

    Rincian Produk Traktor mangrupikeun mesin kakuatan anu didorong diri anu dianggo pikeun narik sareng nyorong mesin kerja pikeun ngarengsekeun sababaraha operasi mobile.Éta ogé tiasa dianggo pikeun kakuatan kerja tetep.Éta diwangun ku sistem atanapi alat sapertos mesin, transmisi, leumpang, setir, gantung hidrolik, kaluaran listrik, alat listrik, kontrol nyetir sareng traction.Daya mesin dikirimkeun tina sistem transmisi ka roda nyetir pikeun ngajantenkeun traktor.Dina kahirupan nyata, biasa ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Kakuatan Mesin-Mini Traktor

    Rincian Produk Traktor mini leutik cocog pikeun dataran, pagunungan, sareng daérah pagunungan, ditambah ku alat-alat anu cocog pikeun ngabajak, ngolah usaha Rotary, panén, penanaman, pangirut, ngompa, sareng operasi sanésna, angkutan jarak pondok sareng gandeng.Traktor mini nyaéta sabuk-drive, tapi nganggo hidrolik pikeun angkat sareng turun.Ngan ukur tiasa cocog sareng mesin pertanian unik sareng alat, sami sareng traktor leumpang.Kaunggulan: harga low sarta gampang pikeun beroperasi.Fitur 1. éta tiasa dri...