Mesin Kakuatan

  • Reaper Binder

    Binder Reaper

    Detil Produk Mini panén panén mangrupikeun produk énggal kalayan téknologi canggih sareng pasipatanana Milik, anu mangrupikeun jinis unik di Cina. Mibanda sistem setir diferensial, dibunuh fleksibel. Mesin ieu biasana dianggo pikeun panén sareng ngabeungkeut pepelakan gagang handap sapertos gandum, sangu, gandum, gandum, sareng sajabana. Éta lumaku di bukit, lamping, sawah alit, sareng sajabina Salaku tambahan, éta kalayan kaunggulan jumlah leutik, kompak struktur, panén lengkep, tunggul rendah, ngariung otomatis, sareng nempatkeun, ...
  • Reaper

    Pamali

    Detil Produk Windrower mangrupikeun jinis khusus sareng panén tujuan, dibagi kana tilu jinis: mandiri, ditarik ku traktor sareng ditunda. Mesin na utamina cocog pikeun panén sangu, buruan, gandum, jagong, sareng sajabina. Pepelakan tiasa diteureuy sareng disebarkeun dina jarami janten mesin panén sisikian anu tindih buntut ceuli pikeun garing. Séréal garing dicandak sareng dipanén ku panén gabungan gabah sareng tukang nyokot Jembar motong tina panén sapinuhna dieusi ...
  • Power Machinery-Walking Tractor

    Traktor Mesin-Leumpang Kakuatan

    Detil Produk Traktor leumpang tipe RY nyaéta tow and drive dual-purpose type leumpang traktor. Mibanda struktur alit sareng kompak, enteng, performa anu dipercaya, umur panjang, gampang dioperasikeun, sareng kamampuan ngajalankeun anu saé. Produkna utamina dianggo pikeun lahan garing, kebon sawah, gunung sareng kebon, plot sayuran, sareng sajabana anu sanggup ngabajak, ngerjakeun rotary, panén, ngagosok, irigasi, sareng operasi sawah & transportasi anu sanés tiasa dilaksanakeun. Tiasa nyambung kana khusus ...
  • Power Machinery-Tractor

    Mesin Tenaga-Traktor

    Product Detail Tractor mangrupikeun mesin listrik mandiri anu digunakeun pikeun narik sareng nyetir mesin damel kanggo ngarengsekeun sagala rupa operasi sélulér. Éta ogé tiasa dianggo pikeun kakuatan gawé anu tetep. Éta diwangun ku sistem atanapi alat sapertos mesin, transmisi, leumpang, setir, gantung hidrolik, output listrik, instrumentasi listrik, kendali nyetir sareng daya tarik. Daya mesin ditransmisikeun tina sistem transmisi kana roda anu nyetir pikeun nyetir traktor. Dina kahirupan nyata, biasa ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Daya Mesin-Mini Traktor

    Detil Produk Traktor mini leutik cocog pikeun dataran, gunung, sareng daérah pagunungan, ditambah ku alat-alat anu cocog pikeun dibajak, dipanén rotary, panén, melak, ngégél, ngompa, sareng operasi sanésna, ngangkut jarak jauh sareng gandeng. Mini traktor nyaéta sabuk-drive, tapi ku hidrolik pikeun angkat sareng ka handap. Ngan ukur tiasa cocog sareng mesin pertanian anu unik sareng alat, sami sareng traktor leumpang. Kaunggulan: harga murah sareng gampang dioperasikeun. Fitur 1. éta tiasa dri ...