Tukang kebon

  • Corn Planter

    Tandur Jagung

    Detil Produk Pembibit mékanis gaduh 2, 3 unggal4, 5 , 6 masing7 sareng 8 jajar. kalebet unit panyebaran, suku bibit, coulters disk sareng cakram, kotak pupuk. Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis. Planter mékanis dilengkepan sistem linkage tilu-titik. Bisa gampang diangkut ka lapangan. Mékanis mékanis tiasa dianggo pikeun bibit anu pas. Mesinna tiasa dianggo pikeun nyéépkeun sababaraha jinis siki (sapertos jagong, kembang matahari, katun, bit gula, kécap, kacang sareng anak hayam ...
  • Vegetable Planter-2

    Tutuwuhan Sayuran-2

    Detil Produk Mesin taneman sayuran tiasa ngahontal hiji sisikian per liang atanapi sababaraha séréal per liang. éta tiasa ngahémat siki kanggo anjeun Jarak taneman sareng jero taneman ogé tiasa diluyukeun. Éta tiasa dianggo pikeun nyebarkeun wortel, kacang, bawang, kangkung, apu, asparagus, seledri, kol, rapeseed, cabé, brokoli, sareng jinis siki sayuran sareng bumbu anu sanés. Kabayang sows tina pepelakan siki sayuran ieu didamel tina bahan khusus, anu anti statis, henteu nempel kana siki janten ...
  • Vegetable Planter-1

    Tukang Sayur-1

    Detil Produk Titik leutik lahan anu dianggo dina jagung, katun, gandum, pepelakan kekecutan, sorgum, kacang sareng siki rapuh lemes siki dina prosés melak umumna cara artifisial pikeun nyebarkeun, dibuahan, cara ieu gampang ngajantenkeun capé, épisién sows low, faktor manusa mangaruhan pengecambahan sareng kamekaran sababaraha siki, hasilna ngahasilkeun handap. Produk ieu mangrupikeun jinis pupuk anu dicekel ku tangan, sareng efisiensi tinggi, mesin pupuk tempat pupuk anu dicekel ku tangan. Leungeun ...
  • Vegetable Planter

    Tukang sayur

    Detil Produk Planter sayuran RY ngadopsi alat pengukuran bibit presisi tinggi, anu ngajantenkeun katepatan bibit, efisiensi bibit, jarak tutuwuhan sareng jarak sisikian jauh langkung saé tibatan bibit manual; pangguna tiasa ngagentos setir anu béda-béda numutkeun kabutuhanana, sareng hiji mesin tiasa sadar jarak penanaman anu béda. Sikina sayuran. Sakabeh mesin gaduh struktur saderhana, desain akalna sareng tapak alit. Saatos mesin tiasa dianggo, éta bakal ngirangan kuli ...
  • Wheat Planter

    Tandur Gandum

    Detil Produk Pabrik bijil sows gandum. Anjeun tiasa milih ti 9 dugi ka 24 jajar. Produkna diwangun ku pigura, kotak pupuk siki, saméter siki, pipa debit pupuk, pambuka lombang sareng roda grinding. Ditching, fertilizing, seeding sareng leveling operasi tiasa réngsé dina hiji waktos. Mesinna gampang disaluyukeun, kokoh, sareng tiasa dianggo pikeun nyebarkeun bibit dina sababaraha alesan. Ku nyaluyukeun tip bajak atanapi disk, siki dina jerona sami pikeun mastikeun pengecambahan sakaligus. Anu ...
  • Garlic Planter

    Planter Bawang bodas

    Detil Produk Mesin penanaman bawang bodas ieu tiasa seueur dianggo di dataran sareng bukit pikeun ngawujudkeun penanaman bawang bodas tina skala bawang bodas. Ngepaskeun sirah bawang bodas, éta tiasa ngawujudkeun penanaman titik anu teras-terasan. Spésifikasi Lembar Model Unit RYGP-4 RYGP-5 RYGP-6 RYGP-7 RYGP-8 RYGP-9 RYGP-10 Seeding row row 4 5 6 7 8 9 10 Cocog Daya hp 12-20 15-30 18-50 20-60 25-70 25-80 30-90 Lebar damel mm 80 ...
  • Corn Planter

    Tandur Jagung

    Detil Produk Pembibit mékanis gaduh 2, 3 unggal4, 5 , 6 masing7 sareng 8 jajar. kalebet unit panyebaran, suku bibit, coulters disk sareng cakram, kotak pupuk. Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis. Planter mékanis dilengkepan sistem linkage tilu-titik. Bisa gampang diangkut ka lapangan. Mékanis mékanis tiasa dianggo pikeun bibit anu pas. Mesinna tiasa dianggo pikeun nyéépkeun sababaraha jinis siki (sapertos jagong, kembang matahari, katun, bit gula, kécap, kacang sareng anak hayam ...