Pepelakan

  • Corn Planter

    Tukang Jagung

    Rincian Produk Seeders mékanis gaduh 2, 3, 4, 5, 6, 7 sareng 8 jajar.ngawengku nyebarkeun Unit, seeding suku, coulters disc jeung cakram, kotak pupuk.Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis.The planter mékanis dilengkepan sistem beungkeut tilu-titik.Bisa gampang diangkut ka sawah.Seeders mékanis bisa dipaké pikeun seeding tepat.Mesin bisa dipaké pikeun sow tipena béda siki (kayaning jagong, sunflower, katun, bit gula, kedelé, kacang jeung hayam ...
  • Vegetable Planter-2

    Sayur Planter-2

    Rincian Produk Mesin penanaman sayur tiasa ngahontal hiji sisikian per liang atanapi sababaraha sisikian per liang.Éta tiasa nyimpen siki pikeun anjeun Jarak penanaman sareng jero penanaman ogé tiasa disaluyukeun.Ieu bisa dipaké pikeun sow wortel, buncis, bawang, bayem, apu, asparagus, seledri, kol, rapeseed, cabé, brokoli, sarta jenis séjén siki leutik sayur jeung bumbu.Kabayang sowing tina planter siki sayur ieu dijieunna tina bahan husus, nu anti statik, non-stick kana siki jadi ...
  • Vegetable Planter-1

    Sayur Planter-1

    Rincian Produk Petak lahan leutik anu dianggo dina jagung, katun, gandum, palawija legum, sorgum, kacang sareng siki rapuh lemes-grained sanésna dina prosés penanaman sacara umum cara jieunan pikeun nyebarkeun, ngabuahan, ku cara ieu gampang ngajantenkeun jalma capé, efisiensi sowing low, faktor manusa mangaruhan pengecambahan jeung tumuwuhna sababaraha siki, hasilna ngahasilkeun handap.Produk ieu mangrupa jenis pupuk leungeun-diayakeun, sarta efisiensi tinggi, gancang leungeun-diayakeun pupuk mesin planter titik.leungeun...
  • Vegetable Planter

    Pepelakan Sayuran

    Rincian produk RY planter sayur adopts a-precision tinggi siki pangukuran alat, nu ngajadikeun akurasi seeding, efisiensi seeding, jarak tutuwuhan jeung dipasing sisikian jauh leuwih hade tinimbang seeding manual;pamaké bisa ngaganti roda seeding béda nurutkeun kaperluan maranéhanana, sarta hiji mesin bisa ngawujudkeun jarak penanaman béda.Siki sayur.Sakabeh mesin boga struktur basajan, desain akalna jeung tapak suku leutik.Saatos mesin ieu dipaké, éta bakal greatly ngurangan tanaga gawé i ...
  • Wheat Planter

    Pepelakan Gandum

    Rincian Produk A planter sisikian sows gandum.Anjeun tiasa milih ti 9 ka 24 jajar.Produkna diwangun ku pigura, kotak pupuk siki, meter siki, pipa pembuangan pupuk, pembuka lombang sareng roda ngagiling.Ditching, fertilizing, seeding na leveling operasi bisa réngsé dina hiji lebet.Mesinna gampang disaluyukeun, kuat, sareng tiasa dianggo pikeun nyebarkeun siki dina sababaraha taneuh.Ku nyaluyukeun ujung bajak atawa piringan, sikina aya di jerona sarua pikeun mastikeun pengecambahan simultaneous.The ...
  • Garlic Planter

    Pepelakan Bawang bodas

    Rincian produk Mesin planter bawang bodas ieu bisa loba dipaké di dataran jeung pasir pikeun ngawujudkeun penanaman mechanization bawang bodas dina skala.Through adjustment tina sirah bawang bodas, éta bisa ngawujudkeun penanaman titik kontinyu.Lembar spésifikasi Unit Modél RYGP-4 RYGP-5 RYGP-6 RYGP-7 RYGP-8 RYGP-9 RYGP-10 Baris seeding baris 4 5 6 7 8 9 10 Cocog Power hp 12-20 15-30 18-50 20-60 25-70 25-80 30-90 Gawéna rubak mm 80...
  • Corn Planter

    Tukang Jagung

    Rincian Produk Seeders mékanis gaduh 2, 3, 4, 5, 6, 7 sareng 8 jajar.ngawengku nyebarkeun Unit, seeding suku, coulters disc jeung cakram, kotak pupuk.Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis.The planter mékanis dilengkepan sistem beungkeut tilu-titik.Bisa gampang diangkut ka sawah.Seeders mékanis bisa dipaké pikeun seeding tepat.Mesin bisa dipaké pikeun sow tipena béda siki (kayaning jagong, sunflower, katun, bit gula, kedelé, kacang jeung hayam ...