Pellet Mills

  • Pellet Mills 260D

    Pellet Mills 260D

    Mesin Fellet Mill Mesin pelet pakan nyaéta mesin pangolahan pakan anu langsung ngompres bahan-bahan anu ditumbuk tina jagong, tepung kedele, jarami, jukut, sekam padi, jsb.Mesinna diwangun ku mesin kakuatan, kotak gear, aci drive, piring paeh, roller pencét, hopper feed, cutter, sareng hopper discharge.Loba dipaké dina badag, sedeng jeung leutik aquaculture, pabrik ngolah pakan sisikian, peternakan peternakan, peternakan jangjangan, patani individu jeung kebon leutik tur sedeng-ukuran, farme ...