Pelet Mills

  • Pellet Mills 260D

    Pelet Mills 260D

    Mesin Pabrik Fellet Mesin pellet pakan mangrupikeun mesin pengolahan pakan anu langsung neken bahan jagong, tepung kedelé, jarami, jukut, sekam, sareng sajabana kana pélét. Mesinna diwangun ku mesin listrik, kotak gir, poros drive, pelat mati, roller pencét, feed hopper, cutter, sareng hopper debit. Digunakeun sacara lega di akuakultur ageung, sedeng sareng alit, pepelakan ngolah pakan sisikian, peternakan ternak, peternakan unggas, patani masing-masing sareng kebon alit sareng sedeng, kebon ...