Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Serial 1BQX Light-duty Disc Harrow cocog pikeun dipotong sareng dilonggaran gumpalan saatos dibajak sareng kanggo ngarencanakeun lahan sateuacan disabarkeun di lahan anu dibudidayakan. Mesinna tiasa nyampur taneuh sareng pupuk, sareng ngabersihan tunggul pepelakan dina taneuh anu hampang atanapi sedeng sareng nyiapkeun ranjang siki pikeun dipelakan.

Rangkay Lampu-Disc pigura Harrow diwangun tina tabung waja anu mumpuni, Strukturana saderhana sareng wajar, kuat sareng awét, merenah pikeun dioperasikeun, gampang dijaga sareng éfisién dina ngarobih sareng nembus kana taneuh sareng ngantepkeun lahan kalayan lancar, malah tilth. Sadaya ieu nyumponan sarat tatanén tina budidaya intensif.

Gantung 1BQX gantung Lampu-tugas Disc Harrow payun sareng geng tukangna sadayana dirakit sareng cakram scalloped, tiasa dianggo tina 12HP dugi ka 70HP jenis traktor.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

1BQX-1.1

1BQX-1.3

1BQX-1.5

1BQX-1.7

1BQX-1.9

1BQX-2.2

1BQX-2.3

Lebar damel

mm

1100

1300

1500

1700

1900

2200

2300

Jero gawe

mm

100-140

No. tina cakram

PCS

12

14

16

18

20

22

24

Diaméter disk

mm

460mm / 18inch

Beurat

kg

200

220

250

270

290

350

420

Kakuatan traktor

hp

12--15

15-20

20-30

25-35

35-45

50-60

55-65

Patalina

/

3-titik dipasang

Anggo, pangaturan sareng pangropéa

1. Aturan pikeun panggunaan ngagaru:

(1) Garu sareng sadayana pengikat kedah fleksibel.

(2) Nalika ngagaru damel, pareng mundur. Nalika ngagaru tos, kedah diangkat.

2. Pangaturan tina jero garu:

(1) Nalika nyaluyukeun sudut defleksi gugus rake, sambel U-on gugus rake kedah leupas heula. Jero garu bakal langkung jero ku kanaékan sudut pesongan. Sacara umum, sudut pesongan gugus garu payun sareng tukang kedah dina garis relatif anu sami. Kelompok ngagaru tukang nyaéta 3 ° langkung ageung tibatan gugus garu payun. Saatos nyaluyukeun kana sudut anu cocog, U-bolt kedah diperketat.

(2) Sacara umum, liang handapeun gandum tiasa ningkat.

3. Pangaturan horisontal sareng nangtung tina ngagaru.

(1) Masalahna tiasa direngsekeun ku nyaluyukeun panjang hubungan traktor sareng rod narik.

4. Ngaleungitkeun kakuatan sabagian:

Tautan luhur hubungkeun traktor kedah diperpanjang, atanapi kelompok rake payun sareng tukang kedah dipindahkeun ka arah anu sabalikna pikeun jarak anu sami dina waktos anu sami, atanapi sudut defleksi gugus garu payun kedah dikirangan.

5. Pangaluyuan clearance scraper:

Reresihan antara agul kerok sareng permukaan cekung sabeulah rake kedah 1 ~ 8 mm. Nalika damel dina taneuh sareng eusi cai ageung atanapi gulma, anu langkung alit kedah dicandak sajauh mungkin

Selang leutik.

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami