Aakku Cina Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX pabrik jeung suppliers |RY AGRI

Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

Runtuyan 1BQX Light-duty Disc Harrow cocog pikeun gumpalan anu ditumbuk sareng ngaluncat saatos ngabajak sareng pikeun ngarencanakeun lahan sateuacan nyebarkeun dina lahan pertanian.Mesin tiasa ngadamel taneuh sareng pupuk nyampur, sareng mupus tunggul pepelakan dina taneuh anu hampang atanapi sedeng sareng nyiapkeun ranjang siki pikeun penanaman.

Rangkaian Light-tugas Disc Harrow pigura dijieunna tina tube baja mumpuni, struktur Maranéhna basajan tur lumrah, kuat jeung awét, merenah pikeun beroperasi, gampang pikeun mulasara tur efisien dina pulverizing na penetrating kana taneuh sarta daun lahan kalawan mulus, malah tilth.Sadaya ieu nyumponan sarat tatanén tina budidaya intensif.

Gantung séri 1BQX Geng hareup sareng pungkur Cakram Cakram Cakram pungkur sadayana dirakit sareng cakram scalloped, tiasa dianggo tina traktor jinis 12HP dugi ka 70HP.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

1BQX-1.1

1BQX-1.3

1BQX-1.5

1BQX-1.7

1BQX-1.9

1BQX-2.2

1BQX-2.3

lebar gawé

mm

1100

1300

1500

1700

1900

2200

2300

Jero gawé

mm

100-140

Jumlah cakram

pcs

12

14

16

18

20

22

24

Diaméter piringan

mm

460mm / 18 inci

Beurat

kg

200

220

250

270

290

350

420

kakuatan traktor

hp

12--15

15-20

20-30

25-35

35-45

50-60

55-65

Patali

/

3-titik dipasang

Pamakéan, adjustment jeung pangropéa

1. Aturan pikeun ngagunakeun rake:

(1) Rake sareng sadaya pengikat kedah fleksibel.

(2) Sabot garu digawé, dilarang mundur.Nalika rake dihurungkeun, éta kedah diangkat.

2. Nyaluyukeun jero rake:

(1) Nalika nyaluyukeun sudut deflection group rake, U-baud dina grup rake kudu loosened munggaran.Jero rake bakal deepen kalawan kanaékan sudut deflection.Sacara umum, sudut deflection sahiji grup rake hareup jeung pungkur kudu dina garis relatif sarua.Grup rake pungkur 3 ° leuwih badag batan grup rake hareup.Saatos nyaluyukeun kana sudut luyu, U-baud kudu tightened.

(2) Sacara umum, liang handap harrow bisa ngaronjat.

3. adjustment horizontal sarta nangtung tina rake.

(1) Masalahna tiasa direngsekeun ku nyaluyukeun panjang beungkeut traktor sareng batang tarik.

4. Ngaleungitkeun traction parsial:

Link luhur linkage traktor kudu dipanjangkeun, atawa hareup jeung pungkur grup rake kudu dipindahkeun ka arah nu lalawanan pikeun jarak anu sarua dina waktos anu sareng, atawa sudut deflection sahiji grup rake hareup kudu ngurangan.

5. Adjustment of scraper clearance:

The clearance antara agul tina scraper jeung beungeut kerung tina agul rake kedah 1 ~ 8 mm.Nalika damel di taneuh kalayan eusi cai ageung atanapi jukut, anu langkung alit kedah dicandak sajauh mungkin

Interval leutik.

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami