Aakku Cina Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ pabrik jeung suppliers |RY AGRI

Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

1BJX harrow disc sedeng-ukuran cocog pikeun crushing na loosening blok taneuh sanggeus budidaya jeung lahan Nyiapkeun saméméh sowing.Éta tiasa nyampur taneuh sareng pupuk dina lahan anu dibudidayakeun sareng ngaleungitkeun tunggul pepelakan.Produkna ngagaduhan struktur anu lumayan, gaya rake anu kuat, daya tahan, operasi anu gampang, pangropéa gampang, sareng tiasa sacara efektif naksir sareng nyorong kana taneuh supados lahan mulus, ieu nyumponan kabutuhan tatanén intensif.

Bahan cakramna 65MN, bahan ieu atos pisan, janten gampang ngaurai taneuh di sawah.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

1BJX-1.4

1BJX-1.6

1BJX-1.8

1BJX-2.0

1BJX-2.2

1BJX-2.4

1BJX-2.5

1BJX-2.8

lebar gawé

mm

1400

1600

1800

2000

2200

2400

2500

2800

Jero gawé

mm

140-160

Jumlah cakram

pcs

12

14

16

18

20

22

24

26

Diaméter piringan

mm

560mm / 22 inci

Beurat

kg

340

360

450

480

540

605

680

720

kakuatan traktor

hp

35-40

40-50

40-50

50-55

55-60

60-70

70-80

80-90

Patali

/

3-titik dipasang

Precautions Pikeun Instalasi Harrow

1. Pikeun harrow disc ujung pinuh, éta OK pikeun masang éta ogé, paduli naha beban téh seragam;pikeun harrow disc notched, dina urutan sangkan beban dina seragam grup harrow, notches tina harrows padeukeut kudu staggered kalawan unggal lianna.

2. Dina urutan ulah yén posisi bearing teu bisa cocog pelat rojongan nyambungkeun pigura rake bearing salila assembly umum, perlu pikeun mastikeun yén posisi bearing dina roller rake teu salah.

3. Dina raraga nyieun pipe panengah jeung rake raket digabungkeun, tungtung badag tina pipe panengah kudu deukeut jeung beungeut gilig rake, sarta tungtung leutik pipe panengah kudu deukeut jeung beungeut kerung tina. ngagaru.Upami aya gap lokal antara permukaan kontak, éta henteu kedah langkung ageung tibatan 0,6 mm.

4. Tungtungna, tighten nut aci pasagi lengkep jeung konci eta.Naha nut aci pasagi bener tightened atanapi henteu boga pangaruh hébat dina karya jeung kahirupan grup harrow.Lamun rada leupas, liang jero piring harrow bakal mindahkeun relatif ka shafts individu jeung pasagi.Liang jero pasagi tina piring harrow bakal "ngilu" buleud aci pasagi (bahan pelat harrow, kayaning aci teuas), ku kituna aci pasagi bakal ngagulung atawa malah pegat.

Panyimpenan Sareng Pangropéa Saatos Ahir Usum

1. Cabut sadaya taneuh sareng lebu sanésna tina rake

2. Lubricate nurutkeun spésifikasi

3.Will ngabersihan nepi mesin jeung neundeun, ngalakukeun pakasaban hade pencegahan sunscreen.

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami