Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

1BJX cakram harrow sedeng cocog pikeun meresihan sareng ngaleupaskeun blok taneuh saatos dibudidayakan sareng persiapan lahan sateuacan diabur. Éta tiasa nyampur taneuh sareng pupuk dina lahan anu dipelakan sareng ngaluarkeun tunggul pepelakan. Produk ngagaduhan struktur anu wajar, kakuatan rake anu kuat, daya tahan, gampang operasi, gampang dirawat, sareng sacara efektif tiasa naksir sareng nyetir kana taneuh supados lahanna lancar, ieu nyumponan kabutuhan tatanén anu intensif.

Bahan disk na nyaéta 65MN, bahan ieu hésé pisan, janten gampang pikeun nguraikeun taneuh di lahan pertanian.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

1BJX-1.4

1BJX-1.6

1BJX-1.8

1BJX-2.0

1BJX-2.2

1BJX-2.4

1BJX-2.5

1BJX-2.8

Lebar damel

mm

1400

1600

1800

2000

2200

2400

2500

2800

Jero gawe

mm

140-160

No. tina cakram

PCS

12

14

16

18

20

22

24

26

Diaméter disk

mm

560mm / 22 inci

Beurat

kg

340

360

450

480

540

605

680

720

Kakuatan traktor

hp

35-40

40-50

40-50

50-55

55-60

60-70

70-80

80-90

Patalina

/

3-titik dipasang

Pancegahan Pikeun Instalasi Harrow

1. Pikeun sisir cakram lengkep, teu kunanaon masangna ogé, henteu paduli naha beban éta seragam; pikeun harrow cakram anu notched, dina raraga ngadamel beban kana seragam kelompok gandum, anu henteu tiasa tina caket caketna kedah silih gandeg.

2. Dina urutan pikeun nyingkahan posisi bantalan henteu tiasa cocog sareng pelat pangrojong tina bantalan rake nalika rapat umum, perlu mastikeun yén posisi bantalan dina roller rake henteu lepat.

3. Dina raraga ngadamel pipa panengah sareng garu raket ngahiji, tungtung ageung pipa panengah kedah caket kana permukaan konvekna garu, sareng tungtung alit pipa panengah kedah caket kana permukaan cekung tina ngagaru. Upami aya celah lokal antara permukaan kontak, éta henteu kedah langkung ageung ti 0,6 mm.

4. Tungtungna, kencengkeun aci pasagi lengkep sareng konci na. Naha kacang poros pasagi leres-leres dikenceng atanapi henteu ngagaduhan pangaruh ageung kana damel sareng kahirupan kelompok gandum. Upami rada leupas, liang jero pelat gandum bakal ngalih relatif ka poros individu sareng alun-alun. Lubang jero pasagi pelat gandum bakal "ngilu" bunderan poros pasagi (bahan lempengan gandum, sapertos poros heuras), sahingga poros pasagi bakal ditekuk atanapi bahkan rusak.

Panyimpenan Sareng Pangropéa Saatos Akhir Usum

1. Cabut sadaya taneuh sareng puing anu sanés tina ngagaru

2. Lubricate numutkeun spésifikasi

3. Bakal ngabersihan mesin sareng neundeun, damel padamelan pancegahan sunscreen.

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami