Panén

  • Self-Propelled Wheat Combine Harvester Machine

    Timer Propelled Gandum Combine Harvester

    Rincian produk 4LZ-7 / 4LZ-8 pemanen gabungan gandum anu digerakkeun diri utamina dianggo pikeun panén gandum, sareng ogé tiasa panén béas.Mesin tiasa ngarengsekeun panén, threshing, pamisahan, beberesih sareng operasi sanésna dina hiji waktos.mesin ngabogaan struktur kompak, operasi merenah, operasi fléksibel, efisiensi tinggi jeung gancang earning duit.Spésifikasi Téknis Mesin Cocog sareng kakuatan kw 110 Dimensi Gemblengna (L * W * H) mm 6740 * 2940 * 3380 Total beurat kg 5640 ...
  • Corn Harvester

    Panén Jagung

    Rincian Produk Mesin Panén jagung 4YZ-4B / 3B mangrupikeun jinis mesin panén jagung dumasar kana nyerep téknologi canggih duanana domestik sareng luar negeri tina panén gabungan jagong.Mesin téh novel dina rarancang, sarta bisa ngalengkepan operasi sakabeh-prosés ti picking jagong, conveying, husking, sarta packing mun chopping jarami jeung daur ulang dina hiji waktu.Ieu husus dipaké pikeun panén ceuli jagong.Spésifikasi Téknis Modél 4YZ-4B Throughput ...