Mills Hammer

  • Hammer Mills-2

    Hammer Mills-2

    Detil Produk Pabrik tipung tiasa disetir ku motor listrik atanapi mesin solar. Éta tiasa ngagiling rupa-rupa ramuan, sangu, jagong, sareng séréal sanés. Salaki, hérbal, babakan, daun, dedak gandum, sekam paré, tongkol jagong, jarami, biji-bijian, hurang garing, hidangan lauk, rumput laut, sayuran anu déhidrasi, hawthorn, rempah-rempah, kurma, vinasse, muih, résidu kentang, téh, kécap, Kapas , akar pepelakan, batang, daun, kembang, buah, ratusan rupa jamur anu tiasa didahar sareng bahan baku anu sesah diolah ...
  • Hammer Mills

    Mills Hammer

    Detil Produk Mesin pabrik palu cocog pikeun gagang jagong, gagang gandum, gagang kacang, gagang katun sareng rupa-rupa gagang palawija sanésna. Éta tiasa knead bahan kana potongan leutik. Mesin ngadamel jagung jago tiasa ningkatkeun tingkat ngangon sato, tingkat tuangeun sareng pencernaan. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé tiasa ngagiling pepelakan naon waé, jagong, gandum, kedele, sareng digiling kana tipung, anu beresih sareng higienis, sareng tiasa didahar. Mesin mangrupikeun mesin tujuan ganda ku p anu wajar ...