Hammer Mills

  • Hammer Mills-2

    Palu Mills-2

    Rincian Produk Pabrik tipung tiasa digerakkeun ku motor listrik atanapi mesin solar.Bisa grind rupa bumbu, sangu, jagong, jeung séréal lianna.Sekam, bumbu, kulit, daun, dedak gandum, sekam padi, tongkol jagung, jarami, séréal, udang garing, tepung lauk, juket laut, sayuran dehidrasi, hawthorn, rempah, kurma, vinasse, muih, résidu kentang, teh, Kacang Kedelai, Kapas , akar tutuwuhan, batang, daun, kembang, bungbuahan, ratusan rupa fungi plant jeung bahan baku hese-to-prosés séjén ...
  • Hammer Mills

    Hammer Mills

    Rincian Produk Mesin ngagiling palu cocog pikeun gagang jagong, gagang gandum, gagang kacang, gagang katun sarta sagala rupa gagang pamotongan lianna.Bisa knead bahan kana buah leutik.Mesin nyieun silase jagong bisa ningkatkeun laju grazing sato urang, laju dahar jeung digestibility.Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa ngagiling pepelakan naon waé, jagong, gandum, kedelé, sareng ngagiling kana tipung, anu beresih sareng higienis, sareng tiasa didahar.Mesin mangrupikeun mesin tujuan ganda kalayan p ...