Choppers kasar

  • Gross Choppers

    Choppers kasar

    Rincian Produk Mesin jarami stalk dipaké pikeun motong héjo (garing) gagang jagong, jarami gandum, jarami béas jeung gagang pamotongan séjén sarta barung.Bahan olahan cocog pikeun beternak sapi, domba, kijang, kuda, jeung sajabana, sarta ogé bisa ngolah gagang kapas, dahan, babakan, jeung sajabana, pikeun dipaké dina industri kayaning pembangkit listrik jarami, ékstraksi étanol, pembuatan kertas, jeung kai. -panel dumasar.Éta tiasa cocog sareng mesin solar atanapi motor listrik salaku kakuatan.Prinsip Kerja The str...