Choppers Kasar

  • Gross Choppers

    Choppers Kasar

    Detil Produk Mesin tangkai jarami dianggo pikeun motong gagang jagong héjo (garing), jarami gandum, jarami sareng gagang palawija sanésna sareng susukan. Bahan olahan cocog pikeun ternak sapi, domba, kijang, kuda, sareng sajabana, sareng tiasa ogé ngolah gagang katun, dahan, babakan, sareng sajabana, pikeun dianggo dina industri sapertos pembangkit listrik jarami, ékstraksi étanol, pembuatan kertas, sareng kai -based panels. Éta tiasa dicocogkeun ku mesin solar atanapi motor listrik salaku kakuatan. Prinsip Gawe Str ...