Planter Bawang bodas

  • Garlic Planter

    Planter Bawang bodas

    Detil Produk Mesin penanaman bawang bodas ieu tiasa seueur dianggo di dataran sareng bukit pikeun ngawujudkeun penanaman bawang bodas tina skala bawang bodas. Ngepaskeun sirah bawang bodas, éta tiasa ngawujudkeun penanaman titik anu teras-terasan. Spésifikasi Lembar Model Unit RYGP-4 RYGP-5 RYGP-6 RYGP-7 RYGP-8 RYGP-9 RYGP-10 Seeding row row 4 5 6 7 8 9 10 Cocog Daya hp 12-20 15-30 18-50 20-60 25-70 25-80 30-90 Lebar damel mm 80 ...