Pepelakan Bawang bodas

  • Garlic Planter

    Pepelakan Bawang bodas

    Rincian produk Mesin planter bawang bodas ieu bisa loba dipaké di dataran jeung pasir pikeun ngawujudkeun penanaman mechanization bawang bodas dina skala.Through adjustment tina sirah bawang bodas, éta bisa ngawujudkeun penanaman titik kontinyu.Lembar spésifikasi Unit Modél RYGP-4 RYGP-5 RYGP-6 RYGP-7 RYGP-8 RYGP-9 RYGP-10 Baris seeding baris 4 5 6 7 8 9 10 Cocog Power hp 12-20 15-30 18-50 20-60 25-70 25-80 30-90 Gawéna rubak mm 80...