Aakku Cina Bawang bodas Planter pabrik jeung suppliers |RY AGRI

Pepelakan Bawang bodas

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

mesin planter bawang bodas Ieu bisa loba dipaké di dataran jeung pasir ngawujudkeun penanaman mechanization bawang bodas di scale.Through adjustment tina sirah bawang bodas, éta bisa ngawujudkeun penanaman titik kontinyu.

Lembar spésifikasi

Modél

Unit

RYGP-4

RYGP-5

RYGP-6

RYGP-7

RYGP-8

RYGP-9

RYGP-10

Baris seeding

baris

4

5

6

7

8

9

10

Kakuatan anu cocog

hp

12-20

15-30

18-50

20-60

25-70

25-80

30-90

lebar gawé

mm

800

1000

1200

1400

1600

1800

2000

Beurat

kg

110

135

160

185

210

235

260

Jarak baris

mm

200

Jarak siki

mm

50-150 adjustable

Jero seeding

mm

0-100 adjustable

Patali

/

3-nunjuk dipasang

Kaunggulan

1. Konfigurasi éféktif jeung lumrah tina sakabeh mesin ensures yén prosés operasi téh stabil, dipercaya jeung efisien.

2. Arah bawang bodas gancang disaluyukeun pikeun mastikeun laju survival penanaman.

3. Sacara terus-terusan sarta akurat titik siki pikeun mastikeun penanaman, jarak, jeung frékuénsi seeding.

4. Kapadetan penanaman jeung uniformity of sowing.

5. Ngagunakeun kakuatan traktor roda opat, béaya rendah, struktur basajan, gampang pikeun skala operasi

Pamasangan planter jeung traktor: sambungkeun rojongan gantung handap tina planter jeung rod gantung handap traktor nu, sambungkeun rojongan gantung luhur jeung rod gantung luhur traktor, sarta ngagem aci pin na konci pin sanggeus sambungan.Saluyukeun gantung sambungan rod tarikan tengah.Anggo aci pin sareng pin konci saatos sambungan.Saluyukeun rod nyaluyukeun tengah pigura gantung, nyieun planter di tingkat saméméh jeung sanggeus;saluyukeun gantung hidrolik kénca jeung katuhu rod nyaluyukeun, nyieun pigura kénca jeung katuhu dina tingkat nu;mastikeun kasaimbangan transmisi ranté jeung reliabilitas nalika planter jalan.

Parentah Operasional

1. Pangropéa saméméh asup ka sawah, urang kudu ngabersihan up nu sundries dina kotak seeding jeung jukut jeung taneuh dina opener lombang pikeun mastikeun yén kaayaan téh alus, jeung nambahkeun minyak lubricating kana transmisi jeung rotasi bagian traktor jeung planter nurutkeun sarat tina parentah.

Pigura 2.The teu bisa Dengdekkeun, sanggeus planter na traktor ngagantung, ulah Dengdekkeun, karya kedah ngadamel pigura saméméh jeung sanggeus kaayaan horizontal.

3. Sagala jinis adjustment dipigawé nurutkeun spésifikasi jeung sarat agronomic, jumlah sowing, jarak baris tina opener lombang, jerona adjustment lombang téh luyu.

4.Pay perhatian ka tambahan siki, tambahkeun siki dina kotak siki pikeun ngahontal teu leutik, rupa-rupa, pikeun mastikeun efektivitas siki;siki dina kotak siki salami operasi henteu kedah kirang ti 1/5 tina volume kotak siki;pikeun mastikeun kalancaran kaluaran siki.

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk