Planter Bawang bodas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Mesin penanaman bawang bodas ieu tiasa seueur dianggo di dataran sareng bukit pikeun ngawujudkeun penanaman bawang bodas tina skala bawang bodas. Ngepaskeun sirah bawang bodas, éta tiasa ngawujudkeun penanaman titik anu teras-terasan.

Lambaran Spesifikasi

Modél

Unit

RYGP-4

RYGP-5

RYGP-6

RYGP-7

RYGP-8

RYGP-9

RYGP-10

Baris bibit

barisan

4

5

6

7

8

9

10

Daya anu cocog

hp

12-20

15-30

18-50

20-60

25-70

25-80

30-90

Lebar damel

mm

800

1000

1200

1400

1600

1800

2000

Beurat

kg

110

135

160

185

210

235

260

Jarak baris

mm

200

Jarak binih

mm

50-150 tiasa diatur

Jerona jero

mm

0-100 tiasa diatur

Patalina

/

3-nunjuk dipasang

Kauntungannana

1. Konfigurasi anu épéktip sareng wajar pikeun sadaya mesin mastikeun yén prosés operasi stabil, dipercaya sareng éfisién.

2. arah bawang bodas gancang disaluyukeun pikeun mastikeun tingkat salamet tina penanaman.

3. Terus-terusan sareng akurat nitenan bibit-bibitna pikeun mastikeun tanam, jarak, sareng frekuensi pembibitan.

4. Kapadetan penanaman sareng keseragaman tina penaburan.

5. Ngagunakeun kakuatan traktor roda opat, béaya rendah, struktur saderhana, gampang skala operasi

Pamasangan planter sareng traktor: sambungkeun dukungan suspénsi handap tina planter sareng rod suspénsi handap traktor, sambungkeun dukungan suspénsi luhur sareng rod suspénsi luhur traktor, sareng nganggo aci pin sareng pin lock saatos konéksi. Saluyukeun sambungan rod tarik tengah gantung. Anggo aci pin sareng pin konci saatos sambungan. Saluyukeun rod pangaluyuan tengah tina pigura gantung, jantenkeun pepelakan dina tingkat sateuacan sareng saatos; ngaluyukeun gantung hidrolik rod adaptasi kénca sareng katuhu, janten pigura kénca sareng katuhu dina tingkat; mastikeun kasaimbangan transmisi ranté sareng reliabilitas nalika planter jalan.

Parentah Operasi

1. Pangropéa sateuacan lebet kebon, urang kedah ngabersihkeun sundries dina kotak siki sareng jukut sareng taneuh dina pembuka lombang pikeun mastikeun yén kondisina saé, sareng nambihan minyak pelumas kana bagian transmisi sareng rotasi traktor sareng anu melak numutkeun sarat tina paréntah.

2. pigura moal tiasa Dengdekkeun, saatos planter sareng traktor ngagantung, ulah Dengdekkeun, damel kedah ngadamel pigura sateuacan sareng saatos kaayaan horisontal.

3. Sagala jinis pangaluyuan dilakukeun dumasar kana spésifikasi sareng syarat agronomis, jumlah penaburan, jarak jajaran pembukaan lombang, jero tina lombang lombang cocog.

4. Perhatoskeun tambihan siki, tambahkeun siki dina kotak siki pikeun ngahontal henteu alit, rupa-rupa, pikeun mastikeun efektivitas siki; siki dina kotak siki nalika dioperasikeun henteu kedah kirang ti 1/5 tina volume kotak siki; pikeun mastikeun lancarna siki.

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk