Aakku Cina Taman Sprayer pabrik jeung suppliers |RY AGRI

Semprotan Kebon

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Mesin misting dusun utamana dipaké pikeun kontrol dusun hama jeung panyakit, fértilisasi foliar, sayur jeung sayuran wrapping, kontrol hama kehutanan, nyemprot herbisida saméméh sowing sawah, sarta afforestation urban.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

3MZ-300

3MZ-400

3MZ-500

3MZ-600

3MZ-800

3MZ-1000

Kapasitas

L

300

400

500

600

800

1000

Jarak Firing nangtung

m

6-8

6-8

6-8

6-8

6-8

6-8

Efisiensi gawé

ha/h

0.6-1

0.6-1

0.6-1

0.6-1

0.6-1

0.6-1

kakuatan cocog

hp

30-50

30-60

30-60

40-80

50-100

60-120

Beurat

kg

170

185

200

215

240

270

Tipe Transmisi

/

PTO

Patali

/

Tilu-titik

Kauntungan

1. Kompak sareng épisién

Adaptasi kana pasir sareng perkebunan.Kapasitas dipasang dina sprayer nyaéta 300-1000 liter.

2. Teguh jeung stabil

Desain chassis sareng tanki cai nyayogikeun pusat gravitasi anu rendah, ngamungkinkeun penanganan dina kaayaan kerja anu sempit sareng terjal.

3. dipercaya jeung basajan

Rugged sareng gampang dioperasikeun.Ieu mangrupikeun kabutuhan para patani ayeuna.

4. Ngaleutikan inténsitas tanaga gawé patani, laju sinyalna cair badag, sarta biaya disimpen

Aliran hawa anu luhur, tingkat bising anu langkung handap sareng konsumsi kakuatan anu langkung handap babarengan nyayogikeun anjeun aplikasi kelas munggaran.

Émbaran angkutan

Éta tiasa ngangkut barang ieu ka mana waé.Kusabab ukuran sareng beurat barang, disarankeun ngahubungi kami pikeun kutipan pengiriman barang sateuacan mésér.

Jasa Kami

1. OEM Manufaktur wilujeng sumping: brand customer, Warna ...

2. suku cadang di stock.

3. Urang bakal ngabales panalungtikan anjeun whithin 24 jam.

4. Pabrik ngadatangan, inspeksi pre-kiriman, latihan ...


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami