Taman Sprayer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

Mesin misting kebon biasana dianggo pikeun ngendalikeun dusun hama sareng panyakit, pembuahan foliar, pembungkus sayuran sareng sayuran, pengendalian hama kehutanan, nyemprot herbisida sateuacan diawurkeun di kebon, sareng perkebunan di perkotaan.

Spésifikasi Téknis

Modél

 Unit

3MZ-300

3MZ-400

3MZ-500

3MZ-600

3MZ-800

3MZ-1000

Kapasitas

L

300

400

500

600

800

1000

Jarak Firing nangtung

m

6-8

6-8

6-8

6-8

6-8

6-8

Efisiensi digawé

ha / h

0,6-1

0,6-1

0,6-1

0,6-1

0,6-1

0,6-1

Kakuatan anu cocog

hp

30-50

30-60

30-60

40-80

50-100

60-120

Beurat

kg

170

185

200

215

240

270

Tipe Transmisi

/

PTO

Patalina

/

Tilu-titik

Kauntungannana

1. Kompak sareng éfisién

Adaptasi ka bukit sareng perkebunan. Kapasitas dipasang dina sprayer nyaéta 300-1000 liter.

2. Teguh sareng stabil

Desain sasis sareng bak cai nyayogikeun pusat gravitasi anu handap, ngamungkinkeun penanganan dina kaayaan kerja anu sempit sareng lungkawing.

3. Dipercaya sareng saderhana

Kasar sareng gampang dioperasikeun. Ieu kabutuhan patani ayeuna.

4. Ngaleutikan intensitas tanaga patani, tingkat sinyalna cair ageung, sareng biayana dihémat

Aliran udara anu luhur, tingkat noise handap sareng konsumsi kakuatan anu langkung handap babarengan nyayogikeun anjeun aplikasi kelas munggaran.

Émbaran Angkutan

Éta tiasa ngangkut barang ieu ka tempat mana waé. Kusabab ukuran sareng beurat barangna, disarankeun ngahubungi kami pikeun harga pengiriman sateuacan dipésér.

Jasa Urang

1. OEM Manufaktur wilujeng sumping: Brand palanggan, Warna ...

2. suku cadang dina stock.

3. Kami bakal ngawalon patarosan anjeun nalika 24 jam.

4. Pabrik nganjang, pamariksaan pra-kiriman, latihan ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami