Panyebaran Pupuk

  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Panyebar Pupuk Pertanian

    Rincian Produk Panyebaran pupuk anu teu kuat nyaéta alat panyebaran pupuk anu didorong ku taneuh, anu tiasa ditarik ku traktor kebon kalayan langkung ti 15 tenaga kuda atanapi traktor 18 + HP.Utamana pikeun menyemprot pupuk di daérah leutik.Spreader kandang leutik bisa nyebarkeun pupuk kimia, uyah, pebbles, waviness, weeds, jeung kandang organik, jeung saterusna.Spésifikasi Téknis Kamampuh neunggeul 16in³/0.453m³ Kapasitas 28in³/0.793m³ Gemblengna dimensi 114*46.5*30.5in/2895*1181*775m...
  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Panyebar Pupuk Pertanian

    Rincian Produk Centrifugal disc pupuk spreader utamana dibagi kana disc tunggal jeung tipe cakram ganda.The disc pupuk spreader utamana diwangun ku rak, alat gantung, kotak pupuk tipe LIPI, pupuk ngurangan alat nyaluyukeun, pupuk nyebarkeun piring jeung pupuk nyebarkeun alat nyetir, ditémbongkeun saperti dina Gambar 1. Kotak pupuk geus dipasang dina bagean luhur mesin. pigura, sareng outlet pupuk disetél di handapeun kotak pupuk, sareng fer...
  • Multifunctional Fertilizer Truck

    Treuk Pupuk Multifungsi

    Rincian produk DFC séri pupuk spreader utamana dipaké pikeun nyebarkeun pupuk dasar saméméh tillage, sowing sanggeus tillage na grassland.Operasi panyebaran pupuk siki dilaksanakeun.Mesin boga ciri struktur kompak, rupa-rupa aplikasi, efisiensi tinggi na malah sowing, nu cocog pisan pikeun pamakéan tegalan badag, jukut jeung pastures.Perusahaan kami ngembangkeun sareng ngarancang panyebaran kandang sapertos kieu pikeun nyumponan paménta anu lega pangguna ...