Pupuk Spreader

  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Penyebar Pupuk Pertanian

    Detil Produk Penyebar pupuk disk Centrifugal utamina dibagi kana disk sareng jinis cakram dobel. Penyebar pupuk disk utamina diwangun ku rak, parangkat gantung, kotak pupuk jenis ember, parangkat nyaluyukeun pupuk, pelat panyebaran pupuk sareng alat nyetir pupuk, sapertos dina Gambar 1. Kotak pupuk dipasang dina bagian luhur mesin pigura, sareng outlet pupuk disetél dina handapeun kotak pupuk, sareng fer ...
  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Penyebar Pupuk Pertanian

    Detil Produk Panyebar pupuk anu teu nganggo listrik mangrupikeun alat panyebarkeun pupuk anu didorong ku taneuh, anu tiasa ditarik ku traktor kebon kalayan langkung ti 15 horsepower atanapi traktor 18 + HP. Éta utamina pikeun nyemprot pupuk di daérah alit. Penyebar kandang leutik tiasa nyebarkeun pupuk kimia, uyah, batu karikil, waviness, gulma, sareng kandang organik, sareng sajabina. Spésifikasi Téknis Kamampuan neunggeul 16in³ / 0.453m³ Kapasitas 28in³ / 0.793m³ Diménsi umumna 114 * 46.5 * 30.5in / 2895 * 1181 * 775m ...
  • Multifunctional Fertilizer Truck

    Treuk Pupuk Multifungsi

    Detil Produk Panyebaran pupuk séri seri DFC utamina dianggo pikeun nyebarkeun pupuk dasar sateuacan diusahakeun, diabur saatos dipelakan sareng padang rumput. Operasi penyebaran pupuk siki dilaksanakeun. Mesin ngagaduhan karakteristik struktur kompak, rupa-rupa aplikasi, épisiénsi luhur sareng bahkan sows, anu cocog pisan pikeun panggunaan kebon ageung, padang rumput sareng padang rumput. Perusahaan kami ngembangkeun sareng ngarancang jenis kandang kandang ieu pikeun nyumponan paménta lega pangguna ...