Ngalaksanakeun Peternakan

  • Spring Tine Ripper For Tractor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Spring Tine Ripper Pikeun Traktor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Detil Produk Ngokolakeun padamelan: nalika tumuh pepelakan dina tahapan bibit, nyapih, ngaleupaskeun taneuh atanapi ngokolakeun taneuh sering dilakukeun antara jajaran bibit. Tujuan budidaya nyaéta ngaleungitkeun gulma, ngahémat cai, ngokolakeun taneuh pikeun pelestarian panas, ngamajukeun dékomposisi zat organik, sareng nyiptakeun kaayaan anu saé pikeun panumbuhan sareng pamekaran. Ngabudidayakan mesin mangrupikeun salah sahiji mesin taneuh anu dianggo pikeun ngagaleuh taneuh, nalungtik sareng ngokolakeun taneuh di ...
  • Farming Inplenment-Ridger

    Pertanian Inplenment-Ridger

    Detil Produk 3Z séri cakram jinis pengecer utamina dianggo dina bidang kentang, sareng sayuran. Aranjeunna ngagaduhan karakteristik jarak ridging tinggi, panyesuaian sudut anu merenah, jembar pendukung anu lega sareng adaptasi anu kuat. Kualitas luhur 65 pelat waja spring spring dianggo dina bajak disk. Saatos perlakuan panas, karasa nyaéta 38-46 HRC, élastisitas anu hadé sareng kateguhan, kinerja lebet taneuh anu saé, ngarobah taneuh, kualitas panutup tiasa minuhan sarat téknis pr tatanén ...
  • Farming implement-farm trailer

    Peternakan ngalaksanakeun-tegalan trailer

    Detil Produk Struktur anu wajar sareng operasi fleksibel, anu cocog pikeun transportasi jalan raya sareng lapangan. Salaku conto, trailer 2 ton utami dilengkepan ku 12-25 traktor HP, sareng remna tiasa janten tabrakan, rem mékanis atanapi rem hawa. Opsional kénca sareng katuhu opsional atanapi tilu dump. Bentuk damping: pelat ruku elastis. Formulir daya tarik: tripod live daya tarik. Perlakuan permukaan: mesin blasting shot ageung pikeun ngaleungitkeun stres las, derusting, deoxidizing, antir ...
  • Agriculture Rotary Tillers

    Tillers Rotary Tatanén

    Detil Produk Tukang usaha Rotary sareng huntu cutter puteran salaku bagian damel ogé disebat tukang usaha Rotary. Numutkeun kana konfigurasi sumbu sabeulah puteran, éta tiasa dibagi kana jinis sumbu horizontal sareng jinis sumbu nangtung. Sumbu rotary sumbu horisontal sareng sumbu agul horisontal seueur dianggo. Klasifikasi ngagaduhan kamampuan anu kuat pikeun ngaremuk taneuh. Hiji operasi tiasa ngajantenkeun taneuh janten rusak, taneuh sareng pupuk dicampur rata, sareng tingkat taneuh, anu tiasa nyumponan sarat ...
  • Agricultural Subsoiler Soil Loosening Machine

    Mesin Peleburan Lemah Subsoiler

    Detil Produk 3S sérial subsoiler utamina cocog pikeun subsoiling dina bidang kentang, kacang, katun sareng tiasa ngarusak permukaan anu ngencarkeun taneuh, ngencarkeun taneuh sareng rereged bersih. Éta ngagaduhan kaunggulan anu tiasa disaluyukeun, rupa-rupa panerapan, gantung anu merenah sareng sajabana. Subsoiling mangrupikeun jinis téknologi tatanén anu direngsekeun ku kombinasi mesin subsoiling sareng platform kakuatan traktor. Mangrupikeun cara ngolah anu énggal kalayan sekop anu dilebet, bajak tanpa tembok atanapi bajak pahat ...
  • Farm Implement Disc Plough For Sales

    Ladang Ngalaksanakeun Plow Disc Pikeun Penjualan

    Detil produk Plow disc dirancang pikeun dianggo dina sadaya jinis taneuh pikeun fungsi dasar sapertos ngarecah taneuh, ngagedekeun taneuh, ngarobah taneuh sareng campuran taneuh. Dipaké pikeun muka lapang énggal sareng ngolah daérah anu biasa. Éta tiasa dianggo sacara gampil di daérah anu cadel sareng anu diakar. Unit Modél Spesifikasi Téknis 1LYQ-320 1LYQ-420 PDP-2 PDP-3 PDP-4 Lebar damel mm 600 800 500 800 1000 Jerona damel mm 200 200 250-300 250-300 250-300 Disc diameter ...
  • 3Z Cultivator For Corn Soybean Cotton

    3Z Budidaya Pikeun Katun Kedelai Jagung

    Detil produk Mesin pembudidaya utamina nuduhkeun kana mesin anu dianggo pikeun nyapih, ngaleupaskeun taneuh, ngarecah sareng ngerakeun taneuh permukaan, ngabudidayakeun taneuh sareng nyumput dina waktos pepelakan, atanapi kanggo ngalengkepan operasi di luhur sareng ngalaksanakeun pembuahan sami waktos, kalebet pembudidaya komprehensif, penggaris antar jajaran sareng tukang khusus. Kultivator komprehensif digunakeun pikeun persiapan ranjang siki kalebet nyiapkeun sateuacan disebarkeun, managemen ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BQX

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX

    Detil produk séri 1BQX Lampu-tugas Disc Harrow cocog pikeun dipotong sareng dilonggaran gumpalan saatos dibajak sareng kanggo ngarencanakeun lahan sateuacan disabarkeun di lahan anu dibudidayakan. Mesinna tiasa nyampur taneuh sareng pupuk, sareng ngabersihan tunggul pepelakan dina taneuh anu hampang atanapi sedeng sareng nyiapkeun ranjang siki pikeun dipelakan. Rangkaian Lampu-tugas pigura Disc Harrow didamel tina tabung waja anu mumpuni, Strukturana saderhana sareng wajar, kuat sareng awét, merenah dioperasikeun, gampang ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BJ

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ

    Detil produk 1BJX harrow cakram ukuran sedeng cocog pikeun meresihan sareng ngagaleuh blok taneuh saatos dibudidayakan sareng persiapan lahan sateuacan diabur. Éta tiasa nyampur taneuh sareng pupuk dina lahan anu dipelakan sareng ngaluarkeun tunggul pepelakan. Produk ngagaduhan struktur anu wajar, kakuatan rake anu kuat, daya tahan, gampang operasi, gampang dirawat, sareng sacara efektif tiasa naksir sareng nyetir kana taneuh supados lahanna lancar, ieu nyumponan kabutuhan tatanén anu intensif. Bahan disk na nyaéta 6 ...