Parabot Tani

  • Spring Tine Ripper For Tractor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Spring Tine Ripper Pikeun Traktor 3 Titik Ripper Ladang Cultivator

    Rincian Produk Pagawean ngokolakeun: salila tumuwuhna pepelakan dina tahap seedling, weeding, loosening taneuh atawa ngokolakeun taneuh mindeng dilaksanakeun antara barisan bibit.Tujuan budidaya nyaéta pikeun ngaleungitkeun jukut, ngahémat cai, ngokolakeun taneuh pikeun ngawétkeun panas, ngamajukeun dékomposisi bahan organik, sareng nyiptakeun kaayaan anu saé pikeun kamekaran sareng pangembangan pepelakan.Mesin ngokolakeun mangrupikeun jinis mesin ngolah taneuh anu dianggo pikeun ngagentos taneuh, nyumput sareng ngokolakeun taneuh dina ...
  • Farming Inplenment-Ridger

    Pertanian Inplenment-Ridger

    Rincian produk 3Z séri tipe disc ridger utamana dipaké dina widang kentang, jeung sayur.Aranjeunna mibanda ciri tina jarak ridging tinggi, adjustment sudut merenah, rentang ngarojong lega tur adaptability kuat.Kualitas luhur 65 mangan pelat baja spring dipaké dina bajak disc.Saatos perlakuan panas, karasa nyaéta 38-46 HRC, élastisitas alus tur kateguhan, kinerja Éntri taneuh alus, taneuh péngkolan, ngawengku kualitas bisa minuhan sarat teknis ngeunaan pr ...
  • Farming implement-farm trailer

    Ladang palaksanaan-tegalan trailer

    Rincian Produk Strukturna lumayan sareng operasina fleksibel, anu cocog pikeun jalan raya sareng angkutan lapangan.Contona, trailer 2-ton utamana dilengkepan traktor 12-25 HP, sarta rem bisa tabrakan marake, marake mékanis atawa marake hawa.Pilihan kénca sareng katuhu dump atanapi tilu dump.Bentuk damping: piring ruku elastis.Bentuk traction: tripod traction hirup.Perlakuan permukaan: mesin blasting shot badag pikeun ngaleungitkeun stress las, derusting, deoxidizing, antir ...
  • Agriculture Rotary Tillers

    Tatanén Rotary Tillers

    Rincian Produk The anakan Rotary kalawan puteran cutter huntu salaku bagian gawé disebut oge cultivator Rotary.Numutkeun konfigurasi sumbu agul usaha Rotary, éta bisa dibagi kana tipe sumbu horizontal sarta tipe sumbu nangtung.sumbu horisontal anakan usaha Rotary kalawan sumbu agul horizontal loba dipaké.Klasifikasi miboga kamampuh kuat crushing taneuh.Hiji operasi bisa nyieun taneuh finely pegat, taneuh jeung pupuk dicampurkeun merata, sarta tingkat taneuh, nu bisa minuhan sarat ...
  • Agricultural Subsoiler Soil Loosening Machine

    Mesin Leupaskeun Taneuh Subsoiler Pertanian

    Rincian Produk 3S séri subsoiler utamana cocog pikeun subsoiling dina widang kentang, kacang, katun sarta bisa megatkeun permukaan harden taneuh, loosen taneuh jeung tunggul bersih.Cai mibanda kaunggulan jero adjustable, rupa-rupa nerapkeun, gantung merenah jeung saterusna.Subsoiling mangrupikeun salah sahiji téknologi ngolah bumi anu réngsé ku kombinasi mesin subsoiling sareng platform kakuatan traktor.Ieu métode tillage anyar kalawan subsoiling sekop, wallless bajak atawa pahat bajak t ...
  • Farm Implement Disc Plough For Sales

    Ladang Nerapkeun Disc bajak Pikeun Penjualan

    Rincian produk Bajak cakram dirancang pikeun dianggo dina sagala jinis taneuh pikeun fungsi dasar sapertos ngarecah taneuh, ngangkat taneuh, ngabalikeun taneuh sareng nyampur taneuh.Hal ieu dipaké muka sawah anyar jeung ngolah wewengkon stony.It bisa dipaké gampang di wewengkon taringgul jeung rooted.Spésifikasi Téknis Unit Modél 1LYQ-320 1LYQ-420 PDP-2 PDP-3 PDP-4 Rubak gawé mm 600 800 500 800 1000 Jero gawé mm 200 200 250-300 250-300 250-300 diaméterna ...
  • 3Z Cultivator For Corn Soybean Cotton

    3Z Cultivator Pikeun Jagung Kacang Kedelai Kapas

    Rincian produk Mesin budidaya utamina nujul kana mesin anu dianggo pikeun ngabubarkeun, ngaleupaskeun taneuh, ngarecah sareng hardening taneuh permukaan, ngokolakeun taneuh sareng ridging salami periode ngembang pepelakan, atanapi pikeun ngarengsekeun operasi di luhur sareng ngalaksanakeun pupuk dina waktos anu sami. waktos, kaasup cultivator komprehensif, cultivator antar baris jeung cultivator husus.The cultivator komprehensif dipaké pikeun persiapan ranjang siki kaasup persiapan saméméh sowing, managemen ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BQX

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX

    Rincian produk Runtuyan 1BQX Cakram Cakram Tugas-Tugas cocog pikeun gumpalan anu ditumbuk sareng ngaluncat saatos ngabajak sareng pikeun ngarencanakeun lahan sateuacan nyebarkeun dina lahan pertanian.Mesin tiasa ngadamel taneuh sareng pupuk nyampur, sareng mupus tunggul pepelakan dina taneuh anu hampang atanapi sedeng sareng nyiapkeun ranjang siki pikeun penanaman.Runtuyan Light-tugas Disc Harrow pigura dijieunna tina tube baja mumpuni, struktur maranéhanana anu basajan tur lumrah, kuat sarta awét, merenah pikeun beroperasi, gampang ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BJ

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ

    Rincian produk 1BJX harrow disc sedeng-ukuran cocog pikeun crushing na loosening blok taneuh sanggeus budidaya jeung lahan Nyiapkeun saméméh sowing.Éta tiasa nyampur taneuh sareng pupuk dina lahan anu dibudidayakeun sareng ngaleungitkeun tunggul pepelakan.Produkna ngagaduhan struktur anu lumayan, gaya rake anu kuat, daya tahan, operasi anu gampang, pangropéa gampang, sareng tiasa sacara efektif naksir sareng nyorong kana taneuh supados lahan mulus, ieu nyumponan kabutuhan tatanén intensif.Bahan piringan nyaéta 6 ...