Bajak Cakram

  • Farm Implement Disc Plough For Sales

    Ladang Nerapkeun Disc bajak Pikeun Penjualan

    Rincian produk Bajak cakram dirancang pikeun dianggo dina sagala jinis taneuh pikeun fungsi dasar sapertos ngarecah taneuh, ngangkat taneuh, ngabalikeun taneuh sareng nyampur taneuh.Hal ieu dipaké muka sawah anyar jeung ngolah wewengkon stony.It bisa dipaké gampang di wewengkon taringgul jeung rooted.Spésifikasi Téknis Unit Modél 1LYQ-320 1LYQ-420 PDP-2 PDP-3 PDP-4 Rubak gawé mm 600 800 500 800 1000 Jero gawé mm 200 200 250-300 250-300 250-300 diaméterna ...