Bajak bajak

  • Farm Implement Disc Plough For Sales

    Ladang Ngalaksanakeun Plow Disc Pikeun Penjualan

    Detil produk Plow disc dirancang pikeun dianggo dina sadaya jinis taneuh pikeun fungsi dasar sapertos ngarecah taneuh, ngagedekeun taneuh, ngarobah taneuh sareng campuran taneuh. Dipaké pikeun muka lapang énggal sareng ngolah daérah anu biasa. Éta tiasa dianggo sacara gampil di daérah anu cadel sareng anu diakar. Unit Modél Spesifikasi Téknis 1LYQ-320 1LYQ-420 PDP-2 PDP-3 PDP-4 Lebar damel mm 600 800 500 800 1000 Jerona damel mm 200 200 250-300 250-300 250-300 Disc diameter ...