Disc Harrow

  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BQX

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX

    Rincian produk Runtuyan 1BQX Cakram Cakram Tugas-Tugas cocog pikeun gumpalan anu ditumbuk sareng ngaluncat saatos ngabajak sareng pikeun ngarencanakeun lahan sateuacan nyebarkeun dina lahan pertanian.Mesin tiasa ngadamel taneuh sareng pupuk nyampur, sareng mupus tunggul pepelakan dina taneuh anu hampang atanapi sedeng sareng nyiapkeun ranjang siki pikeun penanaman.Runtuyan Light-tugas Disc Harrow pigura dijieunna tina tube baja mumpuni, struktur maranéhanana anu basajan tur lumrah, kuat sarta awét, merenah pikeun beroperasi, gampang ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BJ

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ

    Rincian produk 1BJX harrow disc sedeng-ukuran cocog pikeun crushing na loosening blok taneuh sanggeus budidaya jeung lahan Nyiapkeun saméméh sowing.Éta tiasa nyampur taneuh sareng pupuk dina lahan anu dibudidayakeun sareng ngaleungitkeun tunggul pepelakan.Produkna ngagaduhan struktur anu lumayan, gaya rake anu kuat, daya tahan, operasi anu gampang, pangropéa gampang, sareng tiasa sacara efektif naksir sareng nyorong kana taneuh supados lahan mulus, ieu nyumponan kabutuhan tatanén intensif.Bahan piringan nyaéta 6 ...