Disc Harrow

  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BQX

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BQX

    Detil produk séri 1BQX Lampu-tugas Disc Harrow cocog pikeun dipotong sareng dilonggaran gumpalan saatos dibajak sareng kanggo ngarencanakeun lahan sateuacan disabarkeun di lahan anu dibudidayakan. Mesinna tiasa nyampur taneuh sareng pupuk, sareng ngabersihan tunggul pepelakan dina taneuh anu hampang atanapi sedeng sareng nyiapkeun ranjang siki pikeun dipelakan. Rangkaian Lampu-tugas pigura Disc Harrow didamel tina tabung waja anu mumpuni, Strukturana saderhana sareng wajar, kuat sareng awét, merenah dioperasikeun, gampang ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BJ

    Heavy Disc Harrow Pikeun Pertanian 1BJ

    Detil produk 1BJX harrow cakram ukuran sedeng cocog pikeun meresihan sareng ngagaleuh blok taneuh saatos dibudidayakan sareng persiapan lahan sateuacan diabur. Éta tiasa nyampur taneuh sareng pupuk dina lahan anu dipelakan sareng ngaluarkeun tunggul pepelakan. Produk ngagaduhan struktur anu wajar, kakuatan rake anu kuat, daya tahan, gampang operasi, gampang dirawat, sareng sacara efektif tiasa naksir sareng nyetir kana taneuh supados lahanna lancar, ieu nyumponan kabutuhan tatanén anu intensif. Bahan disk na nyaéta 6 ...