Budidaya

  • Spring Tine Ripper For Tractor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Spring Tine Ripper Pikeun Traktor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Detil Produk Ngokolakeun padamelan: nalika tumuh pepelakan dina tahapan bibit, nyapih, ngaleupaskeun taneuh atanapi ngokolakeun taneuh sering dilakukeun antara jajaran bibit. Tujuan budidaya nyaéta ngaleungitkeun gulma, ngahémat cai, ngokolakeun taneuh pikeun pelestarian panas, ngamajukeun dékomposisi zat organik, sareng nyiptakeun kaayaan anu saé pikeun panumbuhan sareng pamekaran. Ngabudidayakan mesin mangrupikeun salah sahiji mesin taneuh anu dianggo pikeun ngagaleuh taneuh, nalungtik sareng ngokolakeun taneuh di ...
  • 3Z Cultivator For Corn Soybean Cotton

    3Z Budidaya Pikeun Katun Kedelai Jagung

    Detil produk Mesin pembudidaya utamina nuduhkeun kana mesin anu dianggo pikeun nyapih, ngaleupaskeun taneuh, ngarecah sareng ngerakeun taneuh permukaan, ngabudidayakeun taneuh sareng nyumput dina waktos pepelakan, atanapi kanggo ngalengkepan operasi di luhur sareng ngalaksanakeun pembuahan sami waktos, kalebet pembudidaya komprehensif, penggaris antar jajaran sareng tukang khusus. Kultivator komprehensif digunakeun pikeun persiapan ranjang siki kalebet nyiapkeun sateuacan disebarkeun, managemen ...