Pamupuk

  • Spring Tine Ripper For Tractor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Spring Tine Ripper Pikeun Traktor 3 Titik Ripper Ladang Cultivator

    Rincian Produk Pagawean ngokolakeun: salila tumuwuhna pepelakan dina tahap seedling, weeding, loosening taneuh atawa ngokolakeun taneuh mindeng dilaksanakeun antara barisan bibit.Tujuan budidaya nyaéta pikeun ngaleungitkeun jukut, ngahémat cai, ngokolakeun taneuh pikeun ngawétkeun panas, ngamajukeun dékomposisi bahan organik, sareng nyiptakeun kaayaan anu saé pikeun kamekaran sareng pangembangan pepelakan.Mesin ngokolakeun mangrupikeun jinis mesin ngolah taneuh anu dianggo pikeun ngagentos taneuh, nyumput sareng ngokolakeun taneuh dina ...
  • 3Z Cultivator For Corn Soybean Cotton

    3Z Cultivator Pikeun Jagung Kacang Kedelai Kapas

    Rincian produk Mesin budidaya utamina nujul kana mesin anu dianggo pikeun ngabubarkeun, ngaleupaskeun taneuh, ngarecah sareng hardening taneuh permukaan, ngokolakeun taneuh sareng ridging salami periode ngembang pepelakan, atanapi pikeun ngarengsekeun operasi di luhur sareng ngalaksanakeun pupuk dina waktos anu sami. waktos, kaasup cultivator komprehensif, cultivator antar baris jeung cultivator husus.The cultivator komprehensif dipaké pikeun persiapan ranjang siki kaasup persiapan saméméh sowing, managemen ...