Panen jagung / Gandum / Sangu

  • Self-Propelled Wheat Combine Harvester Machine

    Timer Gandum Gabungkeun Mesin Panén

    Detil Produk 4LZ-7 / 4LZ-8 panén gabungan gabungan gandum biasana dianggo pikeun panén gandum, sareng tiasa ogé panén sangu. Mesinna tiasa ngalengkepan panén, pangalian, pipisahan, beberesih sareng operasi sanésna dina hiji waktos. Mesin na gaduh struktur kompak, operasi merenah, operasi fléksibel, efisiensi tinggi sareng gancang ngahasilkeun artos. Spesifikasi Téknik Mesin Cocogkeun kakuatan kw 110 Diménsi Sakabéh (L * W * H) mm 6740 * 2940 * 3380 Total beurat kg 5640 ...
  • Corn Harvester

    Panén jagong

    Detil Produk Mesin panén jagung mandiri 4YZ-4B / 3B mangrupikeun mesin panén jagung dumasar kana nyerep duanana téknologi maju domestik sareng luar negeri panén gabungan jagung. Mesinna anyar dina rarancang, sareng tiasa ngalengkepan operasi sacara lengkep ti mimiti metik jagong, ngalantarankeun, meresihan, sareng ngepak dugi ka nyetak jarami sareng didaur ulang dina sakali waktos. Éta khusus dianggo pikeun panén kuping jagong. Spesifikasi Téknis Modél 4YZ-4B Ngalangkungan ...