Pepelakan Jagung/Gandum

  • Corn Planter

    Tukang Jagung

    Rincian Produk Seeders mékanis gaduh 2, 3, 4, 5, 6, 7 sareng 8 jajar.ngawengku nyebarkeun Unit, seeding suku, coulters disc jeung cakram, kotak pupuk.Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis.The planter mékanis dilengkepan sistem beungkeut tilu-titik.Bisa gampang diangkut ka sawah.Seeders mékanis bisa dipaké pikeun seeding tepat.Mesin bisa dipaké pikeun sow tipena béda siki (kayaning jagong, sunflower, katun, bit gula, kedelé, kacang jeung hayam ...
  • Corn Planter

    Tukang Jagung

    Rincian Produk Seeders mékanis gaduh 2, 3, 4, 5, 6, 7 sareng 8 jajar.ngawengku nyebarkeun Unit, seeding suku, coulters disc jeung cakram, kotak pupuk.Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis.The planter mékanis dilengkepan sistem beungkeut tilu-titik.Bisa gampang diangkut ka sawah.Seeders mékanis bisa dipaké pikeun seeding tepat.Mesin bisa dipaké pikeun sow tipena béda siki (kayaning jagong, sunflower, katun, bit gula, kedelé, kacang jeung hayam ...