Tandur Jagung / Gandum

  • Corn Planter

    Tandur Jagung

    Detil Produk Pembibit mékanis gaduh 2, 3 unggal4, 5 , 6 masing7 sareng 8 jajar. kalebet unit panyebaran, suku bibit, coulters disk sareng cakram, kotak pupuk. Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis. Planter mékanis dilengkepan sistem linkage tilu-titik. Bisa gampang diangkut ka lapangan. Mékanis mékanis tiasa dianggo pikeun bibit anu pas. Mesinna tiasa dianggo pikeun nyéépkeun sababaraha jinis siki (sapertos jagong, kembang matahari, katun, bit gula, kécap, kacang sareng anak hayam ...
  • Corn Planter

    Tandur Jagung

    Detil Produk Pembibit mékanis gaduh 2, 3 unggal4, 5 , 6 masing7 sareng 8 jajar. kalebet unit panyebaran, suku bibit, coulters disk sareng cakram, kotak pupuk. Mesin siki dioperasikeun ku sistem mékanis. Planter mékanis dilengkepan sistem linkage tilu-titik. Bisa gampang diangkut ka lapangan. Mékanis mékanis tiasa dianggo pikeun bibit anu pas. Mesinna tiasa dianggo pikeun nyéépkeun sababaraha jinis siki (sapertos jagong, kembang matahari, katun, bit gula, kécap, kacang sareng anak hayam ...