Balers

  • Balers

    Balers

    Rincian Produk Baler mangrupikeun jinis mesin baling jarami anu otomatis tiasa ngalengkepan koléksi, bundling sareng baling sangu, gandum sareng jagong dugi ka Round Hay Baler.Hal ieu loba dipaké pikeun ngumpulkeun pastures garing sarta héjo, béas, gandum, jeung stalks jagong.Strapping.Mesin boga ciri struktur kompak, operasi merenah jeung reliabilitas tinggi.Sawah anu dibuntel tiasa dianggo salaku pakan, ngahémat biaya nyoco sapi sareng domba.P anu cocog ...