Balers

  • Balers

    Balers

    Detil Produk Baler mangrupikeun jenis mesin baling jarami anu sacara otomatis tiasa ngalengkepan koleksi, ngabungkus sareng baling tina béas, gandum sareng jagong batang dugi ka Round Hay Baler. Ieu seueur dianggo pikeun kumpulan susukan garing sareng héjo, sangu, gandum, sareng gagang jagong. Ngariung. Mesin gaduh ciri struktur kompak, operasi anu merenah sareng reliabilitas tinggi. Pangangon anu dibuntel tiasa dianggo salaku pakan, ngahémat biaya nyéépkeun sapi sareng domba. Anu cocog sareng ...