Dahar Sato

  • Balers

    Balers

    Detil Produk Baler mangrupikeun jenis mesin baling jarami anu sacara otomatis tiasa ngalengkepan koleksi, ngabungkus sareng baling tina béas, gandum sareng jagong batang dugi ka Round Hay Baler. Ieu seueur dianggo pikeun kumpulan susukan garing sareng héjo, sangu, gandum, sareng gagang jagong. Ngariung. Mesin gaduh ciri struktur kompak, operasi anu merenah sareng reliabilitas tinggi. Pangangon anu dibuntel tiasa dianggo salaku pakan, ngahémat biaya nyéépkeun sapi sareng domba. Anu cocog sareng ...
  • Walking Mower

    Leumpang Mower

    Detil Produk Mesin pemotong rumput cocog pikeun padang rumput hejo anu datar di daérah pertanian / padesaan sareng padesaan sareng pagunungan. Aranjeunna utamakeun dianggo pikeun pemangkasan halaman, panén pakan, pangaturan pastoral, pangecutan semak, sareng sajabana. Anjeun tiasa milih mesin solar atanapi mesin bénsin salaku kakuatan Spesifikasi Téknis Item Spesifikasi Unit Pertandingan daya kw 4,8 Kapindahan CC 196 Ngukur lébar mm 60/80/90 / 100 / 120mm opsional jangkung luhur mm 20-80 ...
  • Rotary Mower

    Mesin Rotary

    Detil Produk Slasher rotary cocog pikeun meresihan sareng nyabak di rungkun sareng padang rumput, ogé ningkatkeun peternakan anu henteu rata. Mesinna ilmiah dina desain, awét dina palayanan, gampang dioperasikeun sareng dijaga, tiasa diatur dina motong jangkungna sareng gaduh pagawéan anu hadé, éta mesin tatanén langkung idéal pikeun nyéépkeun jukut sareng meresihan peternakan. Unit Modél Spesifikasi Téknis SL2-1.2 SL4-1.5 SL4-1.8 Lebar damel mm 1200 1500 ...
  • 9gb Series Mower

    9gb Seri Mower

    Detil Produk 9GB séri mesin mérés bulak balik dipaké pikeun ngala jukut di kebon, leuweung atanapi salaku lahan ture. Gawéna di bukit, kebon miring atanapi kebon leutik. Éta dikawasa ku supir traktor sareng éta ngagaduhan performa anu saé, sapotong mesin motong tiasa diangkat ku systerm tekanan hidrolik nalika traktor ngalangkungan halangan. Téhnik Modél Spesifikasi Téknis 9GB-1.2 9GB-1.4 9GB-1.6 9GB-1.8 9GB-2.1 Lebar damel mm 1200 1400 1600 1800 2100 ...
  • Rakes-2

    Garu-2

    Detil Produk 65Mn élastisitas tinggi cinyusu-huntu mastikeun hayrake ieu tiasa adaptasi sareng bentuk bumi anu beda. Panangan rocker na tiasa muterkeun 90 derajat, sahingga pikeun mempermudah traktor pikeun beroperasi di kebon. Samentawis éta, sudut gabungan tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat anu béda. Unit Modél Spesifikasi Téknis 9LZ-2.5 9LZ-3.0 Lebar damel mm 2500 3000 Daya anu cocog hp ≥15 30-40 Qty tina cakram pcs 4 5 Swath lébar mm 500-1500 ...
  • Rakes

    Garu

    Detil Produk Mesin rake jarami disk cocog pikeun ngagantung dina alat gantung tilu titik tina traktor roda. Bagian anu tiasa dianggo nyaéta disk anu nganggo huntu. Mesin rake jarami dikirimkeun kana piring ramo anu terakhir dina urutan ku piring ramo dugi ka strip jukut anu leupas sareng berventilasi kabentuk. Ngarobih sudut piring ramo tiasa nyaluyukeun lébar palang jukut. Cuddling huntu pikeun huntu baja spring panjang, nyisiran pangaruh anu saé, kinerja nyalin anu kuat. Anu rak ...
  • Pellet Mills 260D

    Pelet Mills 260D

    Mesin Pabrik Fellet Mesin pellet pakan mangrupikeun mesin pengolahan pakan anu langsung neken bahan jagong, tepung kedelé, jarami, jukut, sekam, sareng sajabana kana pélét. Mesinna diwangun ku mesin listrik, kotak gir, poros drive, pelat mati, roller pencét, feed hopper, cutter, sareng hopper debit. Digunakeun sacara lega di akuakultur ageung, sedeng sareng alit, pepelakan ngolah pakan sisikian, peternakan ternak, peternakan unggas, patani masing-masing sareng kebon alit sareng sedeng, kebon ...
  • Hammer Mills-2

    Hammer Mills-2

    Detil Produk Pabrik tipung tiasa disetir ku motor listrik atanapi mesin solar. Éta tiasa ngagiling rupa-rupa ramuan, sangu, jagong, sareng séréal sanés. Salaki, hérbal, babakan, daun, dedak gandum, sekam paré, tongkol jagong, jarami, biji-bijian, hurang garing, hidangan lauk, rumput laut, sayuran anu déhidrasi, hawthorn, rempah-rempah, kurma, vinasse, muih, résidu kentang, téh, kécap, Kapas , akar pepelakan, batang, daun, kembang, buah, ratusan rupa jamur anu tiasa didahar sareng bahan baku anu sesah diolah ...
  • Hammer Mills

    Mills Hammer

    Detil Produk Mesin pabrik palu cocog pikeun gagang jagong, gagang gandum, gagang kacang, gagang katun sareng rupa-rupa gagang palawija sanésna. Éta tiasa knead bahan kana potongan leutik. Mesin ngadamel jagung jago tiasa ningkatkeun tingkat ngangon sato, tingkat tuangeun sareng pencernaan. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé tiasa ngagiling pepelakan naon waé, jagong, gandum, kedele, sareng digiling kana tipung, anu beresih sareng higienis, sareng tiasa didahar. Mesin mangrupikeun mesin tujuan ganda ku p anu wajar ...
  • Gross Choppers

    Choppers Kasar

    Detil Produk Mesin tangkai jarami dianggo pikeun motong gagang jagong héjo (garing), jarami gandum, jarami sareng gagang palawija sanésna sareng susukan. Bahan olahan cocog pikeun ternak sapi, domba, kijang, kuda, sareng sajabana, sareng tiasa ogé ngolah gagang katun, dahan, babakan, sareng sajabana, pikeun dianggo dina industri sapertos pembangkit listrik jarami, ékstraksi étanol, pembuatan kertas, sareng kai -based panels. Éta tiasa dicocogkeun ku mesin solar atanapi motor listrik salaku kakuatan. Prinsip Gawe Str ...
  • Corn Thresher

    Jagung Thresher

    Detil Produk RYAGRI séri jagong thresher seueur dianggo dina peternakan, peternakan, sareng panggunaan kulawarga. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngégél jagong tanpa ngarusak tonggong sareng ngagaduhan ciri struktur anu wajar, kinerja anu stabil, sareng operasi anu gampang. Numutkeun ka kabutuhan konsumén, urang tiasa nyayogikeun thresher kalayan épisiénsi kerja anu béda. Threshers ieu tiasa ku PTO traktor disetir, ogé tiasa cocog mesin solar atanapi motor. Kauntungannana 1. Mesin tiasa dipindahkeun sareng ...