Dahar Sato

  • Balers

    Balers

    Rincian Produk Baler mangrupikeun jinis mesin baling jarami anu otomatis tiasa ngalengkepan koléksi, bundling sareng baling sangu, gandum sareng jagong dugi ka Round Hay Baler.Hal ieu loba dipaké pikeun ngumpulkeun pastures garing sarta héjo, béas, gandum, jeung stalks jagong.Strapping.Mesin boga ciri struktur kompak, operasi merenah jeung reliabilitas tinggi.Sawah anu dibuntel tiasa dianggo salaku pakan, ngahémat biaya nyoco sapi sareng domba.P anu cocog ...
  • Walking Mower

    Leumpang Mower

    Rincian Produk Mowers padang rumput hejo cocog pikeun jukut datar di wewengkon tatanén/pastoral jeung jukut pagunungan jeung pasir.Éta utamana dipaké pikeun trimming padang rumput hejo, Panén forage, manajemén pastoral, shrub trimming, jsb Anjeun bisa milih mesin solar atawa mesin béngsin salaku kakuatan spésifikasi teknis Item Unit spésifikasi cocog kakuatan kw 4,8 kapindahan CC 196 motong lebar mm 60/80/90/ 100/120mm pilihan Jangkungna tunggul mm 20-80 ...
  • Rotary Mower

    Rotary Mower

    Rincian produk The rotary slasher cocog pikeun beberesih sarta slashing dina rungkun jeung grassland, Kitu ogé ngaronjatkeun ranch henteu rata.Mesin ieu ilmiah dina rarancang, awét dina layanan, gampang pikeun beroperasi jeung mertahankeun, adjustable dina motong jangkungna sarta boga kinerja kerja alus teuing, aranjeunna mesin tatanén leuwih idéal pikeun jukut slashing jeung beberesih ranch.Spésifikasi Téknis Unit Modél SL2-1.2 SL4-1.5 SL4-1.8 Lebar gawé mm 1200 1500 ...
  • 9gb Series Mower

    9gb Series Mower

    Rincian produk 9GB runtuyan reciprocating mower dipaké pikeun metik jukut di tegalan, leuweung atawa salaku land.It ture dianggo di pasir, sloping sawah atawa sawah leutik.Dikadalikeun ku supir traktor sareng gaduh prestasi kerja anu saé, sadayana mower tiasa diangkat ku systerm tekanan hidrolik nalika traktor nyebrang halangan.Spésifikasi Téknis Unit Modél 9GB-1.2 9GB-1.4 9GB-1.6 9GB-1.8 9GB-2.1 Lebar gawé mm 1200 1400 1600 1800 2100 ...
  • Rakes-2

    Rakes-2

    Rincian Produk 65Mn élastisitas tinggi spring-tooth ensures hayrake ieu bisa adaptasi jeung landforms béda.Panangan rocker na tiasa muterkeun 90 derajat, sahingga ngagampangkeun traktor beroperasi di sawah.Samentara éta, sudut gabungan bisa disaluyukeun pikeun minuhan sarat béda.Spésifikasi Téknis Unit Modél 9LZ-2.5 9LZ-3.0 Gawéna rubak mm 2500 3000 Cocog kakuatan hp ≥15 30-40 Jumlah disc pcs 4 5 Swath rubak mm 500-1500...
  • Rakes

    Rakes

    Rincian Produk Mesin rake jarami cakram cocog pikeun ngagantung dina alat gantung tilu titik tina traktor roda.Bagian gawé téh disc kalawan huntu.Mesin jarami rake dikirimkeun ka pelat ramo dimungkinkeun dina urutan ku pelat ramo nepi ka strip jukut leupas sarta ventilated kabentuk.Ngarobah sudut piring ramo bisa nyaluyukeun rubak bar jukut.Cuddling huntu pikeun lila spring steel huntu, combing pangaruh alus, kinerja Niron kuat.Rak...
  • Pellet Mills 260D

    Pellet Mills 260D

    Mesin Fellet Mill Mesin pelet pakan nyaéta mesin pangolahan pakan anu langsung ngompres bahan-bahan anu ditumbuk tina jagong, tepung kedele, jarami, jukut, sekam padi, jsb.Mesinna diwangun ku mesin kakuatan, kotak gear, aci drive, piring paeh, roller pencét, hopper feed, cutter, sareng hopper discharge.Loba dipaké dina badag, sedeng jeung leutik aquaculture, pabrik ngolah pakan sisikian, peternakan peternakan, peternakan jangjangan, patani individu jeung kebon leutik tur sedeng-ukuran, farme ...
  • Hammer Mills-2

    Palu Mills-2

    Rincian Produk Pabrik tipung tiasa digerakkeun ku motor listrik atanapi mesin solar.Bisa grind rupa bumbu, sangu, jagong, jeung séréal lianna.Sekam, bumbu, kulit, daun, dedak gandum, sekam padi, tongkol jagung, jarami, séréal, udang garing, tepung lauk, juket laut, sayuran dehidrasi, hawthorn, rempah, kurma, vinasse, muih, résidu kentang, teh, Kacang Kedelai, Kapas , akar tutuwuhan, batang, daun, kembang, bungbuahan, ratusan rupa fungi plant jeung bahan baku hese-to-prosés séjén ...
  • Hammer Mills

    Hammer Mills

    Rincian Produk Mesin ngagiling palu cocog pikeun gagang jagong, gagang gandum, gagang kacang, gagang katun sarta sagala rupa gagang pamotongan lianna.Bisa knead bahan kana buah leutik.Mesin nyieun silase jagong bisa ningkatkeun laju grazing sato urang, laju dahar jeung digestibility.Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa ngagiling pepelakan naon waé, jagong, gandum, kedelé, sareng ngagiling kana tipung, anu beresih sareng higienis, sareng tiasa didahar.Mesin mangrupikeun mesin tujuan ganda kalayan p ...
  • Gross Choppers

    Choppers kasar

    Rincian Produk Mesin jarami stalk dipaké pikeun motong héjo (garing) gagang jagong, jarami gandum, jarami béas jeung gagang pamotongan séjén sarta barung.Bahan olahan cocog pikeun beternak sapi, domba, kijang, kuda, jeung sajabana, sarta ogé bisa ngolah gagang kapas, dahan, babakan, jeung sajabana, pikeun dipaké dina industri kayaning pembangkit listrik jarami, ékstraksi étanol, pembuatan kertas, jeung kai. -panel dumasar.Éta tiasa cocog sareng mesin solar atanapi motor listrik salaku kakuatan.Prinsip Kerja The str...
  • Corn Thresher

    Tukang Jagung

    Rincian Produk RYAGRI séri jagong thresher loba dipaké dina peternakan, peternakan, jeung pamakéan kulawarga.Ieu utamana dipaké pikeun threshing jagong tanpa ngaruksakkeun corncobs sarta boga ciri struktur lumrah, kinerja stabil, sarta operasi gampang.Numutkeun pangabutuh konsumén, urang tiasa nyayogikeun threshers kalayan efisiensi kerja anu béda.Threshers ieu tiasa ku traktor PTO disetir, ogé bisa cocog mesin solar atawa motor.Kauntungannana 1. Mesin bisa dipindahkeun jeung ...