Mesin Peleburan Lemah Subsoiler

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

3s sérial subsoiler utamina cocog pikeun dilelepkeun dina bidang kentang, kacang, katun sareng tiasa ngarecah permukaan anu ngencarkeun taneuh, ngencarkeun taneuh sareng rereged bersih. Éta ngagaduhan kaunggulan anu tiasa disaluyukeun, rupa-rupa panerapan, gantung anu merenah sareng sajabana.

 

Subsoiling mangrupikeun jinis téknologi tatanén anu direngsekeun ku kombinasi mesin subsoiling sareng platform kakuatan traktor. Mangrupikeun cara ngolah anu énggal kalayan sekop anu dilebet, bajak teu nganggo témbok atanapi bajak pahat pikeun ngaleutikan taneuh tanpa ngarobah lapisan taneuh. Subsoiling mangrupikeun sistem tani énggal anu ngagabungkeun mesin tatanén sareng agronomi, sareng mangrupikeun salah sahiji téhnik utama taneman konservasi. Pangaruh tina 3S subsoiler nyaéta subsoiling lokal. Éta pikeun nganggo sekop pahat pikeun ngaleutikan taneuh sareng henteu leupas taneuh dina jarak pelonggaran lokal. Praktékna parantos ngabuktoskeun yén subsoiling interval langkung saé tibatan subsoiling komprehensif sareng seueur dianggo. Tujuan utami nyaéta pikeun ngarecah handapeun taneuh anu dibajak sareng nyimpen cai.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

3S-1.0

3S-1.4

3S-1.8

3S-2.1

3S-2.6

Lebar damel

mm

1000

1400

1800

2100

2600

Jumlah suku

pc

5

7

9

11

13

Jero gawe

mm

100-240

Beurat

kg

240

280

320

370

450

Kakuatan anu cocog

hp

25-30

35-45

50-60

70-80

80-100

Patalina:

/

3-titik dipasang

Operasi Subsoiler

1. Parabotna kedah tanggel waler pikeun operasi, dalit sareng kinerja mesin, ngartos struktur mesin sareng metode pangaturan sareng panggunaan unggal titik operasi.

2. Pilih plot kerja anu cocog. Mimiti, plotna kedah cekap legana sareng ketebalan taneuh anu pas; kadua, éta tiasa nyingkahan halangan; katilu, eusi cai anu leres tina Uap taneuh nyaéta 15-20%.

3. Sateuacan damel, kedah parios unggal bagian tina sambung sambung, teu kedah ngagaduhan fenomena pelonggaran, mariksa unggal bagian gajih, henteu kedah nambihan dina waktos; mariksa kaayaan makéna bagian anu gampang rusak.

4. Sateuacan operasi resmi, urang kedah ngarencanakeun jalur operasi, ngalaksanakeun operasi uji loosening anu jero, ngaluyukeun jero jero leueur, parios kaayaan damel sareng kualitas operasi lokomotif sareng bagian mesin, sareng ngaluyukeun sareng ngarengsekeun masalah dina waktos dugi ka nyumponan sarat operasi.

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami