Aakku Cina Pertanian Subsoiler Taneuh Loosening Mesin pabrik jeung suppliers |RY AGRI

Mesin Leupaskeun Taneuh Subsoiler Pertanian

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

3S runtuyan subsoiler utamana cocog pikeun subsoiling dina widang kentang, kacang, katun sarta bisa megatkeun permukaan harden taneuh, loosen taneuh jeung tunggul beresih.Cai mibanda kaunggulan jero adjustable, rupa-rupa nerapkeun, gantung merenah jeung saterusna.

 

Subsoiling mangrupikeun salah sahiji téknologi ngolah bumi anu réngsé ku kombinasi mesin subsoiling sareng platform kakuatan traktor.Téhnik ngolah bumi énggal kalayan sekop subsoiling, bajak tanpa témbok atanapi bajak pahat pikeun ngagentos taneuh tanpa ngabalikeun lapisan taneuh.Subsoiling mangrupikeun sistem pertanian énggal anu ngagabungkeun mesin pertanian sareng agronomi, sareng mangrupikeun salah sahiji téknik utama ngolah konservasi.Pangaruh subsoiler 3S nyaéta subsoiling lokal.Nyaéta ngagunakeun sekop pahat pikeun loosen taneuh jeung teu leupas taneuh dina interval loosening lokal.Prakték ieu ngabuktikeun yén subsoiling interval leuwih hade tinimbang subsoiling komprehensif sarta loba dipaké.Tujuan utami nyaéta pikeun ngarecah handapeun taneuh anu dibajak sareng nyimpen cai.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

3S-1.0

3S-1.4

3S-1.8

3S-2.1

3S-2.6

lebar gawé

mm

1000

1400

1800

2100

2600

No suku

pc

5

7

9

11

13

Jero gawé

mm

100-240

Beurat

kg

240

280

320

370

450

kakuatan cocog

hp

25-30

35-45

50-60

70-80

80-100

Patali:

/

3-titik dipasang

Operasi Subsoiler

1. Alat-alat kudu tanggung jawab operasi, akrab jeung kinerja mesin, ngartos struktur mesin jeung métode adjustment sarta pamakéan unggal titik operasi.

2.Pilih plot gawé cocog.Kahiji, plot kudu boga aréa cukup jeung ketebalan taneuh luyu;kadua, bisa nyingkahan halangan;katilu, eusi cai ditangtoskeun tina Uap taneuh nyaéta 15-20%.

3. Saméméh gawé, kudu pariksa unggal bagian tina baud sambungan, teu kudu boga fenomena loosening, cék unggal bagian gajih, teu kudu nambahan dina waktu;pariksa kaayaan maké bagian gampang ruksak.

4.Before operasi formal, urang kedah rencanana garis operasi, mawa kana operasi test loosening jero, ngaluyukeun jero tina loosening jero, pariksa kaayaan gawé sarta kualitas operasi tina lokomotif jeung bagian mesin, sarta ngaluyukeun jeung ngajawab masalah dina. waktos dugi ka minuhan sarat operasi.

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami