Tentang Kami

Ngadamel Solutiobs Kanggo Petani Leutik

Ryagri difokuskeun Nyayogikeun Solusi Pikeun Pertanian Patani Kecil.

Saha Kami

Shandong Xintengwei Impor sareng Ékspor Co., Ltd.(RY AGRI), didirikeun taun 2014, tempatna di Kota Linqing, Propinsi Shandong, Cina. RYAGRI mangrupikeun perusahaan profesional anu nyayogikeun rupa-rupa mesin tatanén sareng alatna. Produk utamina nyaéta traktor, ngagabungkeun panén, tukang kebon, balers, spray boom, pabrik palu, plows disc, harrows disc, subsoiler, sareng pompa cai. Ngantosan. Perusahaan ngagaduhan sistem kualitas sareng jasa anu saé, sareng parantos diékspor ka Éropa, Céko, Rusia, Iran, Afrika Kidul, Nigeria, Étiopia sareng nagara-nagara sanés.

gnf (13)

Dina 2016, perusahaan ngamimitian nanem modal sareng ngadegkeun cabang luar negeri anu munggaran — RY Pertanian Afrika Kidul, kami suksés ngaliput sakumna nagara kidul Afrika ku saham anu bageur, penjualan lokal sareng tim jasa.

gnf (22)

RY AGRI nampi dukungan anu kuat ti perusahaan induk Shandong Runyuan Industrial Co., Ltd., anu didirikeun taun 1986 sareng ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman produksi tatanén. Runyuan parantos ngelas maju, ngolah mékanis, majelis, ngalukis sareng lukisan prosés lokakarya, pusat riset sareng pamekaran téknologi, garis perakitan otomatis modéren sareng jalur lukisan otomatis, sareng dilengkepan motong laser canggih, mesin bending bending sareng las di bumi sareng luar negeri Sareng sanésna alat-alat canggih. panangan. Éta parantos lulus sértipikasi sistem mutu ISO9001: 2008.

Kami teras fokus kana nyayogikeun solusi tani ka anu gaduh alit, tujuan ngawangun platform penjualan sareng layanan kanggo mesin tatanén.

- Ngabagéakeun babaturan ti sakumna dunya ka perusahaan kami pikeun didatangan sareng kerjasama.