Tentang Kami

Pertanian Solutiobs Pikeun Smallholder

Ryagri Fokus Nyadiakeun Solusi Pikeun Tatanén Kecil.

Saha Urang

Shandong Xintengwei Impor jeung Ékspor Co., Ltd.(RY AGRI), ngadeg di 2014, perenahna di Kota Linqing, Propinsi Shandong, Cina.RYAGRI mangrupikeun perusahaan profésional anu nyayogikeun rupa-rupa mesin sareng alat pertanian.Produk utama nyaéta traktor, pemanen gabungan, tukang kebon, balers, sprayers boom, pabrik palu, bajak disc, harrows disc, subsoilers, sarta pompa cai.Antosan.Pausahaan ngabogaan kualitas alus sarta sistem layanan, sarta geus diékspor ka Éropa, Céko, Rusia, Iran, Afrika Kidul, Nigeria, Étiopia jeung nagara séjén.

gnf (13)

Dina 2016, pausahaan mimiti investasi sarta ngadegkeun cabang luar negeri munggaran - RY Tatanén Afrika Kidul, urang sukses nutupan sakabeh nagara Afrika kidul kalawan stock euyeub, jualan lokal sarta tim layanan.

gnf (22)

RY AGRI parantos nampi dukungan anu kuat ti perusahaan induk Shandong Runyuan Industrial Co., Ltd., anu didirikan dina 1986 sareng gaduh pangalaman produksi pertanian langkung ti 30 taun.Runyuan geus maju las, processing mékanis, assembly, lukisan jeung prosés lukisan bengkel, panalungtikan téhnologi sarta puseur ngembangkeun, garis assembly otomatis modern jeung garis lukisan otomatis, sarta dilengkepan motong laser canggih, CNC bending jeung mesin las di imah jeung di mancanagara Jeung lianna. parabot canggih.panangan.Geus lulus ISO9001: 2008 sertifikasi sistem kualitas.

Kami salawasna difokuskeun nyadiakeun solusi tani ka Panyekel leutik, Tujuan ngawangun hiji eureun jualan na platform jasa pikeun mesin tatanén.

- Wilujeng sumping réréncangan ti sakumna dunya ka perusahaan kami pikeun kunjungan sareng kerjasama.