3Z Budidaya Pikeun Katun Kedelai Jagung

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Mesin ngokolakeun utamina nuduhkeun kana mesin anu dianggo pikeun nyapih, ngaleupaskeun taneuh, ngarecah sareng ngencarkeun taneuh permukaan, ngokolakeun taneuh sareng nyéép dina waktos pepelakan, atanapi kanggo ngalengkepan operasi di luhur sareng ngalaksanakeun pupuk dina waktos anu sami, kalebet pembudidaya komprehensif, penggaris antar jajaran sareng tukang khusus. Anu ngokolakeun komprehensif dianggo kanggo persiapan ranjang siki kalebet nyiapkeun sateuacan diséépkeun, ngokolakeun lahan gundul, pergaulan pupuk kimia sareng bahan kimia. Operasi pepelakan antar pepelakan kalebet loosening taneuh, meupeuskeun taneuh permukaan, bibit ipis, rebun, topdressing sareng budidaya furrow. Sababaraha pembudidaya khusus dianggo pikeun operasi khusus di kebon, kebon téh sareng kebon karét.

Kultivator kebon 3Z kultivator cocog pikeun ngokolakeun jagong, katun, kécap, bit gula, sareng sajabana. Éta tiasa ngalaksanakeun penanaman, parobihan, tunggang gunung, jero leunjeuran, sareng sajabana Anu ngokolakeun usaha Rotary tiasa ngarusak taneuh anu keras, taneuh anu leupas, sareng ngajaga jero taneuh cai tina taneuh, sareng ngabersihkeun gagang palawija. Mesin penanaman ieu mangrupikeun struktur rasional. Éta aman, awét, sareng efisiensi tinggi.

Ayeuna, anu ngokolakeun séri 3Z ngan ukur ngagaduhan fungsi merumput sareng ngaleupas taneuh. Upami palanggan peryogi fungsi sanés sapertos pembuahan sareng parawatan rotary, urang tiasa ngaropea éta. Urang kedah cocog sareng modél anu béda-béda numutkeun jangkauan tenaga kuda traktor palanggan. Upami kakuatan traktor teuing tinggi, gampang pikeun ngaruksak mesin. Upami tenaga kuda traktor leutik sareng mesinna ageung teuing, éta bakal sesah beroperasi dina prosés operasi, sareng sesah pikeun ngahontal épék operasi. Maka, penting pisan komunikasi lingkungan panggunaan mesin sareng alat dina tahap awal.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

3Z-2

3Z-3

3Z-4

Lebar damel

mm

1500

2900

3700

Jero gawe

mm

80-150

Jajaran Budidaya

/

3

4

5

Baris ridging

/

2

3

4

Jarak jembatan

mm

450-600

Beurat

kg

120

130

140

Kakuatan anu cocog

hp

20-30

30-45

45-55

Patalina:

3-titik dipasang

Kauntungannana

1. Éta tegalan dipasang, tukang ngebon kebon kalayan traktor 18-80hp.

2. Jero damel tina tukang tani ieu tiasa diatur.

3. Tip bajak tiasa dipilih pikeun kabutuhan anjeun.

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami