Aakku Cina 3Z Cultivator Pikeun Jagung Kacang Kedelai Kapas pabrik jeung suppliers |RY AGRI

3Z Cultivator Pikeun Jagung Kacang Kedelai Kapas

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

rinci produk

Mesin budidaya utamana nujul kana mesin anu dipaké pikeun weeding, loosening taneuh, megatkeun jeung hardening taneuh permukaan, ngokolakeun taneuh jeung ridging salila periode tumuwuh pepelakan, atawa pikeun ngarengsekeun operasi di luhur jeung ngalaksanakeun fértilisasi dina waktos anu sareng, kaasup cultivator komprehensif, cultivator antar baris jeung cultivator husus.Kultivator komprehensif dipaké pikeun persiapan ranjang siki kaasup persiapan saméméh sowing, ngokolakeun lahan fallow, nyampur pupuk kimia jeung bahan kimia.Operasi antar-tanaman pepelakan ngawengku loosening taneuh, megatkeun taneuh permukaan, thinning bibit, weeding, topdressing jeung budidaya furrow.Sababaraha cultivators husus dipaké pikeun operasi husus di orchards, kebon tea jeung perkebunan karét.

3Z cultivator kebon kebon cultivator cocog pikeun cultivating jagong, katun, kedelé, bit gula, jsb Ieu bisa ngalakukeun cultivating, ditching, tunggang, jero loosing, jsb The cultivator usaha Rotary bisa megatkeun taneuh harden, taneuh leupas, sarta ngajaga jero taneuh. cai taneuh, jeung bersihkeun tunggul pepelakan.mesin cultivating Ieu struktur rasional.Éta aman, awét, sareng efisiensi anu luhur.

Ayeuna, cultivator séri 3Z ngan ukur ngagaduhan fungsi pikeun ngagali sareng ngalembur taneuh.Upami palanggan peryogi fungsi sanésna sapertos fértilisasi sareng tillage usaha Rotary, urang tiasa nyaluyukeunana.Urang kudu cocog model béda nurutkeun rentang horsepower traktor customer urang.Lamun kakuatan traktor teuing tinggi, éta gampang pikeun ngaruksak mesin.Upami tenaga kuda traktor leutik sareng mesinna ageung teuing, éta bakal sesah dioperasikeun dina prosés operasi, sareng sesah pikeun ngahontal pangaruh operasi.Ku sabab éta, penting pisan pikeun komunikasi lingkungan panggunaan mesin sareng alat dina tahap awal.

Spésifikasi Téknis

Modél

Unit

3Z-2

3Z-3

3Z-4

lebar gawé

mm

1500

2900

3700

Jero gawé

mm

80-150

Jajaran kultivator

/

3

4

5

Ridging barisan

/

2

3

4

Spasi ridge

mm

450-600

Beurat

kg

120

130

140

kakuatan cocog

hp

20-30

30-45

45-55

Patali:

3-titik dipasang

Kauntungan

1.It mangrupakeun tegalan dipasang, kebon cultivator kalawan traktor 18-80hp.

2.The jero gawé tina cultivator tegalan ieu bisa adjustable.

3.The tip bajak bisa jadi selectable pikeun kabutuhan Anjeun.

Video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami