• Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertipikat

    Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas luhur, produk Cost-Effective
  • Professional manufacturer of ryagri products for nearly 10 years. our factory is located in shandong prov.linqing city.china.

    Pabrikan

    Pabrikan produk ryagri propésional ampir 10 taun. pabrik urang perenahna di kota shandong prov.linqing.china.

Pusat Kasus

Jelajah sababaraha produk kami anu paling populér

Xintengwei

ahli dina Traktor

Shandong Xintengwei Imp. & Exp. Co., Ltd.(RY AGRI), didirikeun taun 2014, tempatna di kota Linqing, Propinsi Shandong, Cina. RYAGRI mangrupikeun perusahaan profesional pikeun nyayogikeun mesin sareng alat tatanén anu bénten-bénten, sapertos traktor, panén gabungan, tukang kebon, balers, sprayer boom, pabrik palu, pompa cai sareng sajabana Kalayan sistem kualitas sareng jasa anu saé, perusahaan parantos ngekspor ka Éropa , Satuan Negara, Rusia, Iran, Afrika Kidul, Nigeria, Étiopia sareng nagara-nagara sanés.

AYEUNA
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns02