• Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertipikat

    Pabrik kami geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, Cost-éféktif produk
  • Professional manufacturer of ryagri products for nearly 10 years. our factory is located in shandong prov.linqing city.china.

    Produsén

    Produsén profésional produk ryagri ampir 10 taun.pabrik urang aya di shandong prov.linqing city.china.

Puseur Kasus

Jelajah sababaraha produk kami anu pang populerna

Xintengwei

professional dina Traktor

Shandong Xintengwei Imp.& Exp.Co., Ltd.(RY AGRI), ngadeg di 2014, ayana di kota Linqing, Propinsi Shandong, Cina.RYAGRI nyaéta parusahaan profésional pikeun nyadiakeun mesin tatanén béda jeung implements, kayaning traktor, gabungan harvesters, planters, balers, boom sprayers, palu ngagiling, pompa cai jeung sajabana Kalawan kualitas alus sarta sistem jasa, parusahaan geus diékspor ka Éropa. , Unit Amérika, Rusia, Iran, Afrika Kidul, Nigeria, Étiopia jeung nagara séjén.

AYEUNA
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns02